İYİ Parti İl Binasında, düzenlediği basın toplantısı ile milletvekili aday adaylığını açıklayan Serdal Kurtoğlu, ülkenin iyi yönetilmediğini, ülkenin bir çıkmaza doğru sürüklendiğini ifade ederek; “Bu gün meydana çıkıp, bu ülke bitmedi bu halk ölmedi deme vaktidir” dedi.

Partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantıda, Kurtoğlu konuşmasına “Yol Arkadaşlarım” diye hitap ettiği partililerine teşekkür ederek başladı.

Aynı zamanda partisinin Onikişubat Kurucu üyelerinden olan Serdal Kutoğlu, partisinin iktidara yürüdüğünü ifade ederek: “1 Kasım seçimlerinden itibaren Genel Başkanımız Meral Akşener‘in izlediği bütünleştirici birleştirici politikaları da göz önüne alarak sizlere dava arkadaşı, Sayın Meral Akşener’e yol arkadaşı olmayı istedim. Bu uğurda da çalışmalara fiili olarak katıldım. İYİ Parti kurulup teşkilatlanmalar başladığında göreve layık görülerek kurucu ilçe yöneticisi ve akabinde yapılan ilçe seçiminde de muhasip üye olarak Onikişubat İlçe Yönetimine dâhil oldum. Şimdi çıkılan bu kutlu günde iktidara yürüyen partimizin bayraktarı olarak sizlerle ve Genel Başkanımız Meral Akşener’le koşmak, bu bayrak yarışında takım arkadaşlarıma bayrağı taşımak için İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı oldum. Biz, iktidar olmak istiyoruz, bende iktidar olunurken siz sevgili hemşerilerimin temsilcisi olmak istiyorum. Ülkede ekonomik kriz kol geziyor, hukuka iktidar mensupları bile inanmıyor, eğitim de kokuşmuşluk hat safhada, üç çeşit öğretmenlik oluşmuş, silahlı kuvvetleri halk sorgular olmuştur. İşte bu gün meydana çıkıp, bu ülke bitmedi bu halk ölmedi deme vaktidir. Bunu Sayın Meral Akşener’le yurda ve dünyaya son nefesime kadar haykırmak için öncelikle Rabbime sonra siz değerli dava arkadaşlarıma sonuna kadar güveniyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda bizi davamızı ülkemizi muzaffer kılsın. Rabbim birliğimizi dirliğimizi bozmasın” dedi. Konuşmasının sonunda, partililerine teşekkür eden Kurtoğlu, “Ne Mutlu Türküm Diyene!” diyerek sözlerini tamamladı.

HALKLA İÇ İÇE OLACAĞIM

Daha sonra basın mensuplarının sorularını değerlendiren Kurtoğlu, kendisinin hakla içi içe bir milletvekili olacağını ve Ankara’da değil memleketinde oturan, vatandaşın ve şehrin sorunlarıyla bire bir ilgilenip çözüm üreteceğini söyledi. Kurtoğlu, basın açıklamasını yaparken, yanında bulunan İl Başkanı Davut Sarı ve Onikişubat İlçe Başkanı Devlet Ağdur da, tebrik edip, başarı dileklerinde bulundular.

Haber merkezi

Editör: Mahmut Beyaz