CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç, sosyal paylaşım sitesinde il başkanlığı ile ilgili yaptığı açıklamalarda CHP il başkanlığına adaylık için yeşil ışık yakan Serbest Mali Müşavir Emre Kazancı’yı mı ima etti.

2010 ve 2012 yıllarında CHP il başkanlığı seçimlerinde aday olan Kazancı, seçimleri 1 oy farkı ile kaybetmişti. 7 Haziran seçimlerinde ise CHP’den Kahramanmaraş milletvekili adayı olan Kazancı 6 Aralıkta yapılacak olan İl Kongresi’nde adaylık için yeşil ışık yakması haberi üzerine 1 Kasım Seçimleri Milletvekili adayı Ali Öztunç’da sosyal paylaşım sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklama ile emre Kazancıyı’ mı ima etiği soruları akla geldi.

Eski RTÜK Üyesi Ali Öztunç, yapmış olduğu açıklamasında “Kahramanmaraş'ta 1 Kasım seçimlerinde yanımıza gelmeyip bir gün bile bizimle çalışmayan ya da çalışmaya gelmiş gibi görünüp kaçanlar şimdi parti yönetimine aday olmak istiyor. Kendi adaylıklarında partinin oyunu düşürenler bizim oy arttırmamıza rağmen konuşmaya çalışıyor. Kahramanmaraş'ın emekçi örgüt üyeleri bilsinler ki artık meydan boş değil. Çok açık ve net bir şekilde söylüyorum timsah gözyaşı dökenler ile fırsatçıların dönemi kapanmıştır” dedi.
Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz