Ziyarette Özel Yıldız İlköğretim Okulu 4/A Sınıfı öğrencileri, Belediye Başkanı Durmuş Küçük’e bir çok soru yönelterek, Elbistan Belediyesi’nin çalışmaları ve belediye hizmetleri hakkında bilgi alırken, Belediye Başkanı Durmuş Küçük ise öğrencilerin sorduğu her soruyu dikkatle dinledi ve detaylı bir şekilde cevaplandırdı.
Ziyarette kısa bir konuşma yapan Özel Yıldız İlköğretim Okulu 4/A Sınıf Öğretmeni Mehmet Kılınç, “Öğrencilerimiz yerel yönetimlerin nasıl çalıştığını ve neler yaptığını çok merek ediyordu. Bizlerde çocuklarımızın bu merakını gidermek için Belediye Başkanımız Durmuş Küçük ile görüşme kararı aldık sağ olsun bizleri kırmadı ve makamında ağırlayarak yerel yönetimler hakkında her konuda bilgi verdi. Ayrıca öğrencilerimizin her sorduğu soruyu dikkatle dinleyerek detaylı bir şekilde cevapladı. Beklediğimizin üstünde verimli bir ziyaret gerçekleşti. Ben tekrar Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim” dedi.
Daha sonra söz alan Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, “Bu gün geleceğimizin teminatı olan ve benin için çok değerli olan büyük bir misafir grubunu ağırlamaktan onur duydum. Öğrencilerimize yerel yönetimlerin nasıl çalıştığını, ne gibi hizmetler ettiğini ve hazırladıkları soruları cevaplayarak verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Ben ziyaretlerinden dolayı öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Ziyaret sonrası Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti ve ziyaret sonrası öğrenciler belediye birimlerini tek tek gezerek bilgiler aldı.

 Erdi İşibilir/Elbistan

Editör: Mahmut Beyaz