TÜMKİAD İl Başkanı Muhammet Eliaçık ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Kahramanmaraş’ta üretim yapan tesisleri ziyaret eden Aycan, firmaların çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
Gün boyu devam eden programda, Tarım, Tekstil, PVC ve Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren işletmeler ziyaret edilirken, üretim, ürün pazarlama ve sektörler hakkında istişare edildi. 

Ziyaretlerle ilgili olarak açıklama yapan Sefer Aycan, her fırsatta esnaflarla ve üreticilerle bir araya gelerek dertlerini, sorunlarını, taleplerini dinleyerek çözüm bulma noktasında çalışmalar yaptıklarını söyledi. 

TÜMKİAD İl Başkanı Muhammet Eliaçık’ta dernek olarak her daim esnafın, kobilerin ve üretim yapan sanayicilerin nabzını tutmaya devam ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:
 
“Ekibimizle beraber bugünde üretim yapan büyük işletmelere ziyarette bulunduk. Tecrübelerinden istifade ettik. MHP Kahramanmaraş milletvekilimiz her daim bizimle beraber iş dünyasının sorunlarına çözüm üretmek, talep ve isteklerini dinlemek için bizlere eşlik ediyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Kapı kapı iş insanlarımızı ziyaret etmeye bilgi ve birikimlerimizi birbirimize aktarmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaretlerin ise ilerleyen günlerde devam edeceği ifade edildi.

Editör: Mahmut Beyaz