MHP’de 14 Mart 2021'de yapılacak 13. Olağan Büyük Kurultay öncesi süreç başladı. Kurultay tarihine kadar İl ve İlçe kongreleri tamamlanacak. Bu kapsamda Kahramanmaraş İlimizde ise İlçe kongreleri, 15 Ağustos’ta Afşin ve Ekinözü ile start alacak. 16 Ağustos Göksun, Pazarcık, 18 Ağustos Nurhak, 19 Ağustos Çağlayancerit, 22 Ağustos Onikişubat, 23 Ağustos Andırın Türkoğlu, 29 Ağustos Elbistan ve son olarak 30 Ağustos Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı kongresi ile İlçe kongreleri tamamlanacak. İlçe kongreleri sonrası ise İl kongre tarihi netleşecek. Yapılacak olan İlçe kongreleri öncesi adaylarda tek tek ortaya çıkmaya başlarken MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı, 30 Ağustos Pazar günü yapılacak olan İlçe kongresinde yeniden aday olduğunu ifade etti.

DİNAMİK, YÜREĞİ ÜLKÜ DOLU EKİBİMİZLE YENİDEN ADAYIZ

Başkan Satıcı yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi tecrübe, birikim, ilkeli ve ülküyle temellenmiş sağlam duruşunu en iyi şekilde, en emin yollardan geleceğe taşıyacaktır. İlçelerimizde başlayacak kongre süreci, birlik ve beraberliğinizin daha da sağlam temellere oturması için büyük bir fırsat olsun. Bütün arkadaşlarımın dava ruhu ve kardeşlik hissiyatıyla partimizin başarısı için sorumluluk alacağına yürekten inanıyorum. Bütün bu hedefler ve idealler doğrultusunda en alt kademesinden en üst kademesine kadar partimizin birliği, beraberliği ve bunun getireceği huzurun inşası ve devamı için canımızı dişimize takarak hareket edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Dulkadiroğlu ilçemizi tekrar adım adım gezerek ülkümüzü, sevdamızı anlatmak için,

Üç Hilal Bayrağımızı bir basamak daha yukarıya taşımak için, genç, dinamik, yüreği ülkü dolu ekibimizle 30 Ağustos’ta düzenlenecek olan MHP Dulkadiroğlu İlçe kongresinde tekrar adayız” dedi.

Haber: Burhan Karagöz

Editör: Mahmut Beyaz