Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Ekinözü İlçe Teşkilat Başkanı Tahsin Çiçek Devlet Bahçeli’ye yönelik istifa çağrılarına tepki gösterdi. Çiçek, kendisinin ve teşkilatının Genel Başkan Bahçeli’nin emrinde olduklarını ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Ekinözü İlçe Başkanı Tahsin Çiçek yaptığı yazılı basın açıklamasında MHP’nin 1 Kasım seçimlerindeki başarısızlığını değerlendirdi. Çiçek; 1 Kasım seçimlerinde MHP'nin oy kaybetmesi üzerine Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye yönelik istifa kampanyası var. Seçim sonuçlarının ardından günlerdir gerek medya aracılığıyla gerek sosyal medya da menfaat uğruna saf değiştirenler istifa diyorlar. Genel Başkanımız Bahçeli'nin üstündeki baskıları MHP Ekinözü Teşkilatım adına bu olayı nefretle kınıyoruz her zaman liderimizin önderimiz genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz” dedi.

Çiçek, açıklamasını devamında şunları kaydetti: “Liderimiz Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye 1 Kasım seçimlerinden sonra Sözde Milliyetçi olanlar çirkin itamlar da bulunmaktadırlar ben MHP Ekinözü teşkilatım adına bu olayı nefretle kınıyorum dedi.

1 Kasımda gönül isterdi ki iktidar olalım. Merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin terbiye ve eğitiminden geçmeyenler bugün bu hareketin lideri dürüst bir o kadar bu davanın her kademesinde Başbuğumuzun yanında yer almış Devlet Bahçeli’ye saldırıyorlar.

Tüm samimiyetimizle Genel Başkanımızın her daim emrindeyiz. İktidar hırsına kapılanlar, para hırsına kapılanlar, makam-mevki heveslileri bütün enstrümanlarıyla karşımıza çıksınlar, bizler bu oyunun farkındayız ve bizim için yazdıkları oyunu yırtıp yüzlerine atmakta da kararlıyız. 1 Kasım 2015 seçim sonuçları bizim inanmışlığımızdan zerre toz bile götürememiş, aksine bu oyunu ve başkaldıran MHP düşmanlarını gördükçe davaya imanımız artmış, doğru yolda olduğumuza bir kez daha kanaat getirmişiz.

Sinsi oyunları bugün anlayan biz Türk Milliyetçileri bütün varlığımızla ve inancımızla, son nefesimize kadar liderimiz, Türkmen Beyimiz, Genel Başkanımız dürüst güvenilir bugüne kadar hiçbir yolsuzluk iddialarına karışmayan köklü bir aileden gelen şerefli dürüst bir insandır. Bizler Genel Başkanımızın evlatlarıyız. Liderimizin milyonlarca evladı onun arkasındadır. Dimdik onurlu bir şekilde yanındayız yolun yolumuz dava davamızdır.”
Haber: Şenol Güneş

 

Editör: Mahmut Beyaz