24 Haziran’da yapılacak olan Cumhur İttifakı ve Milletvekili seçimlerini kazanmak için gece-gündüz demeden çalışan Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş 2.Sıra Adayı Zuhal Karakoç Dora, vatandaşların dertlerini dinlemeyi, onlarla sohbet etmeyi ihmal etmiyor. Seçim çalışmaları kapsamında önceki gün çalışma arkadaşlarıyla birlikte erken saatlerde Göksun ilçesine giden Zuhal Karakoç’u burada MHP İlçe başkanı Fatih Üstün ve yönetimi karşıladı. İlçe esnafını ve vatandaşları birlikte ziyaret ettiler. Daha sonra Göksun Ziyaret Odası’na geçen Karakoç, seçim çalışmaları kapsamında Oda Başkanı Selim Cüce ile bir araya geldi. Göksun Ziraat Oda Başkanı Selim Cüce’nin Göksu’na büyük hizmetleri olduğunu, ekonomik yaşama katkı sunduğunu, buna benzer çalışmalarını uzun yıllardır devam ettirdiğini vurgulayan Milletvekili adayı Zuhal Karakoç, böylesi değerli büyüklerimizle ve saygı değer vatandaşlarımızla bir arada olmanın mutluluk ve huzur verici olduğunu söyledi.

Pastane, fırın, tuhafiye kısacası İlçede faaliyet gösteren tüm işyeri sahipleri ve çalışanları ile de sohbet eden Zuhal Karakoç, özellikle gençlerle ve kadınlarla yakından ilgilendi. Tezgâhtarlık yapan gençlerin yanına giderek onlarla sohbet etti, partisi MHP için oy istedi, partisine oy vermeli içinde onları ikna etti, oy sözünü de aldı. 

“MHP 24 HAZİRANDA OY REKORU KIRACAK”

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları tarafından ramazan nedeniyle düzenlenen iftar programı, Onikişubat’a bağlı Zeytindere Mahallesi ile devam etti. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar programına MHP 2.Sıra Milletvekili adayı Zuhal Karakoç,3.Sıra Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan,8.Sıra adayı Mustafa Pehlivan da katıldı.

3.Sıra Milletvekili adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan’ın ev sahipliği yaptığı iftar programına katılan Zuhal Karakoç, mahalle sakinleriyle bol bol sohbet etti. İftar öncesi masaları tek tek gezerek, vatandaşlarla hoş sohbetler gerçekleştirildi, kadınlarla yakından ilgilendi.

İftar sonrası mahalle sakinlerine hitap eden Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Zuhal Karakoç, iftar programına emeği geçenlere teşekkür etti. “İftar sofralarının insanların bir araya gelmelerine vesile olduğunun altını çizen Karakoç, “Mübarek günler, insanların dua ettiği, samimiyetin ve kardeşliğin zirveye ulaştığı dönemlerdir” dedi.

“KOCAMAN BİR AİLEYİZ”

Konuşmasına “Bizler Kahramanmaraşlı olarak kocaman bir aileyiz.” Diyerek başlayan Zuhal Karakoç Dora,” Hepimizin bildiği gibi önümüzde bir seçim var. Bu seçimde iki ayrı oy kullanacağız. Biri Cumhur İttifakı, diğeri ise Milletvekilliği her ikisinde oylarımızı kullanarak, iktidar olmalıyız. Milliyetçi Hareket Partimiz 24 Haziran seçimlerinde sayenizde oy rekoru kıracak, özellikle ben hanım kardeşlerimizin seslerinin çok çıkmasını istiyorum. Siz hanım kardeşlerimin sesi çok çıksın istiyorum, bunun için meclise girmek istiyorum, desteğinizle inşallah.”

“15 TEMMUZ DARBESİNİ MHP ÖNLEDİ”

Konuşmasının satır aralarında 15 Temmuz hain darbe girişimine de değinen MHP’li Karakoç”15 Temmuz hain darbe girişiminin olduğu gece, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli başta olmak üzere Milliyetçi kadrolarımız Türk milletimize karşı yapılmak istenen hain darbenin geri püskürtülmesinde büyük rol oynamışlardır. Bu nedenle Ülkesine canla, başla sahip çıkan Partimize ve Liderimize hep birlikte destek olmalıyız,24 Haziranda desteğinizi esirgemeyeceğinize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: Mahmut Beyaz