AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir başkanlığında toplanan yönetim kurulu üyelerinin yaptığı görüşmede teşkilatta görev yapacak yürütme kurulu belirlendi. Özdemir yaptığı açıklamada, yeni yürütme kurulunun Kahramanmaraş'a hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nın beklenen yürütme kurulu listesi belli oldu. Yaklaşık 3 hafta önce AK Parti Genel Merkezi tarafından Onikişubat İlçe Başkanıyken İl Başkanlığına atanan Ahmet Özdemir il yönetim listesini açıklamasının ardından yürütme kurulunda görev yapacak isimler de belli oldu. Özellikle 1 Kasım seçimlerinde sonra Türkiye genelinde büyük rekoro imza atan Kahramanmaraş'ta İl Başkanı Avukat Ahmet Özdemir'in yönetim kurulu listesi kamuoyu tarafından sürpriz olarak algılanmıştı. AK Parti Kahramanmaraş İl Yönetiminin belli olmasını ardından yürütme kurulunu açıklayan İl Başkanı Ahmet Özdemir yaptığı açıklamada yoğun geçen sürecin ardından Yürütme kurulunu oluşturdukların belirtti. Yeni yürütme kurulunun Kahramanmaraş'a hayırlara vesile olmasını dileyen Özdemir, “Bizdeki usül ve esas bu davanın sahibi olmaktır. Davanın sahibi olan arkadaşlarımız yeniden bu partinin varlığı devam ettiği sürece değerlendirilmeye devam edecektir” dedi.

GENEL MERKEZLE İSTİŞARE YAPILDI

Listenin oluşumu sırasında hem milletvekilleriyle, hem belediye başkanları hemde genel merkezle istişareler yaptıklarını dile getiren Özdemir, yeni çalışma arkadaşlarına başarılar diledi. "Bizdeki usül ve esas bu davanın sahibi olmaktır” diyen Özdemir şöyle konuştu: Davanın sahibi olan arkadaşlarımız yeniden bu partinin varlığı devam ettiği sürece değerlendirilmeye devam edecektir. Siyasete emek vermek zordur. Bu konuda bugün bir değerlendirme yapılmamışsa ileride bunu telefi edecek değerlendirmeler muhakkak yapılacaktır. İnşallah yeni yönetim hayırlı olur diye düşünüyorum. Hayırlı hizmetlere vesile olurlar.” KÜBRA DİLBİRLİĞİ

AK Parti Kahramanmaraş İl Yönetim Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu:

İL Başkanı Ahmet Özdemir

İL Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuki Başkanı İdris Tezcan

İL Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Fatih Işık

İL Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Fırat Kantarcı

İL Başkan Yardımcısı Tanıtım Medya Başkanı Mücahit Kara

İL Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler Başkanı Muhammed Şirikci

İL Başkan yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Özkan Muslu

İL Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Büyükdereli

İL Başkan Yardımcısı Ekonomi İşler Başkanı Mehmet Cihat Sezal

İL Başkan Yardımcısı Halkla İlişkiler Başkanı Nesibe Gönen Özdemir

İL Başkan Yardımcısı Mali ve İdari işler Başkanı Hikmet Can

İL Başkan Yardımcısı AR-GE Başkanı Hakan Dereli

İL Başkan Yardımcısı İnsan Hakları Başkanı Hanifi Çoşkun Ağdur

İL Başkan Yardımcısı Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Aziz Gümüş

İL Başkan Yardımcısı İl Sekreteri Ali Eken

İL Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç

İL Gençlik kolları Başkanı Kemal Çay

 

Editör: Mahmut Beyaz