İyi Parti Kahramanmaraş İl ve İlçe Başkanlıklarında bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Hoş ve samimi bir atmosferde geçen Bayramlaşma töreni ilk olarak İl Başkanlığında başladı. Dulkadiroğlu ilçe Başkanlığında devam eden bayramlaşma daha sonra Türkoğlu, Pazarcık ve Çağlayancerit ilçe Başkanlıklarında gerçekleştirildi. İl Başkanı Ahmet Çabukel’in yanı sıra Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Fatih Öztürk, İyi Parti Kurucu İl Başkanı Faruk Atlı, İyi Parti Milletvekili Adayı ve Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı ve İl Kadın Politikaları Başkanı Ayla Çiftçi’nin katıldığı İl Başkanlığındaki bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Başkan Çabukel, İyi Parti’nin mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğunu ifade etti.

TÜRKİYE’MİZİ HEP BERABER DAHA GÜZEL GÜNLERE DAHA ADİL GÜNLERE HEP BERABER ÇIKARACAĞIZ

Bayramlaşmanın önemine vurgu yapan Ahmet Çabukel, partililerine şu şekilde seslendi: “Şimdi size bir görev veriyorum bugünden tezi yok bu Bayramı vesile kılarak kırgınlarla barışacağız, düşmanlarla barışacağız, küslerle barışacağız. Onların gönüllerini alacağız. Gerekirse özür dileyeceğiz ki bugünkü ayrıştırıcı siyasetin yapmaya çalıştığı durumu, ötekileştirmeyi, uzaklaştırmayı, bölmeyi ve parçalamayı ortadan kaldıralım. Bizler bütünleştirici birleştirici olacağız, adalet için çalışacağız, insanlık için çalışacağız, çocuklarımız ve geleceğimiz için çalışacağız, Türkiye’mizi hep beraber daha güzel günlere daha adil günlere hep beraber çıkaracağız.”

Çabukel: “Hepimizin de gördüğü gibi İyi Parti’miz gün gün güçleniyor, büyüyor büyümeye devam ediyor, devam edecek ve çok az bir zaman sonra dertlerimizi sıkıntılarımızı unutup güzel günlerde hep beraber çalışacağız, hep beraber başaracağız, hep beraber başaracağız.”

İyi Parti saflarına katılan kişilere rozetlerin de takıldığı Bayramlaşma Törenleri hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz