Seçim çalışmalarını hızla sürdüren TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmıyor. Hemen hemen her gün şehrin dört bir yanında vatandaşları ve esnafları ziyaret ederek, sorun, sıkıntı, talepleri dinleyen, çözüme kavuşturma noktasında da oldukça büyük bir gayret gösteren Güvenç, bu kez KOSDER’i ziyaret etti. Ziyarete daha sonra Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’de dâhil oldu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Güvenç, öğrenci servisçilerinin sorunlarını dinlerken, geçen ay yapılan seçimle başkanlığa seçilen KOSDER Başkanı Sefa Şavkılı’na hayırlı olsun temennisinde bulundu. Şavkılı ise ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Güvenç’e teşekkür etti.

“ESNAFIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Güvenç, “Büyükşehir belediye başkanımızla birlikte öğrenci servisleri esnafımızla beraberiz. Ben öncelikli olarak esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Yeni başkanımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum, yönetimini tebrik ediyorum. Her zamanki güzel başladık heyecanlı başladık. Esnafımızın inancı, memleket sevgisi, bize olan inancı güne bizi güzel hazırladı. Bu vesileyle bir kere daha tüm çalışan kardeşlerimi tüm hemşerilerimi selamlıyorum. Seçimin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“İSTİŞARE YAPTIKÇA ORTA YOLUN BULUNACAĞINA İNANIYORUZ”
Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör ise şunları kaydetti: “Kahramanmaraş öğrenci servisçileri derneğimize sabah kahvaltısına geldik. Başkanımız yeni seçilmiş ona bir tebrik ziyaretinde bulunduk. Sayın valimiz, içişleri komisyonu başkanımızla sağ olsun beraberdik. Onların tabi dertlerini dinledik, çeşitli sorunları var. İnşallah bu sorunu üstlendiğimizde beraberce bunları mutlaka müzakere ederek çözeceğimizi ifade ettik. Kendilerine tekrar bu sıcak karşılamaları için çok teşekkür ediyoruz. Şehir bizim insanımız bizim. İnşallah çalıştıkça istişare yaptıkça mutlaka orta yolun bulunacağına inanıyoruz.”

Haber: Ahmet Güneçıkan/Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz