Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun kurucu Genel Başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi, Türkiye genelinde olduğu gibi Kahramanmaraş’taki teşkilatlanmasını hızlı bir şekilde tamamlayarak, kentteki çalışmalarını sürdürüyor. Siyaset arenasında bizde varız diyerek, mahalle mahalle sokak sokak gezen Muharrem Çevik önderliğindeki Gelecek Partisi Kahramanmaraş il teşkilatı, seçimlerde kent halkından önemli bir oy oranı elde etmek için gece gündüz demeden insanların kalplere dokunmayı hedefliyor. Bu kapsamda yaptıkları çalışmalar neticesinde her geçen gün partiye üye olan kişi sayısını artıran Gelecek Partisi İl Teşkilatı, önceki dönem Onikişubat İlçe Bağımsız Belediye Başkan adayı olan KARDER Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı Ali Akkurt’u partiye kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor. Özellikle İl Başkanı Muharrem Çevik’in büyük gayretleriyle partiye katılan Ali Akkurt’un yanı sıra destekçisi olan yaklaşık 10 bin kişinin daha partiye katılması bekleniyor. Bu bağlamda İl Başkanı Muharrem Çevik partiye katılarak kendilerini onurlandıran Akkurt için parti binasında tören düzenleyerek, parti rozetini Akkurt’un yakasına taktı. 

Öte yandan, İl Başkanı Muharrem Çevik, Ali Akkurt’u Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Selim Temurci ile telefonla görüştürdü. Temurci, Akkurt’a partiye katıldığı için teşekkür etti.

“KAHRAMANMARAŞ’A GÜÇ KATACAĞIZ!”

Düzenlenen rozet takma töreninde konuşan Gelecek Partisi İl Başkanı Muharrem Çevik şunları söyledi: “Ali Akkurt’un Gelecek Partisi ailesine katılması bize onur şeref vermiştir. Ali Bey’le Kahramanmaraş siyasetinde birlikte hareket edeceğiz. KARDER Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı Ali Akkurt ’un partimize katılmasından dolayı kendisine hoş geldiniz diyorum. Gelecek Partisi ailesine katılması bize onur şeref vermiştir. Onikişubat’ta ve batı köylerinde etkin bir siyasetçidir. Bu nedenle kendisiyle yaptığımız yaptığımız istişareler sonucunda yaklaşık 10 bin kişi kadar arkasında bir seçmen olduğu bilgisi bize geldi. Bu da Gelecek Partisine Kahramanmaraş’ta güç katacağına inandığımız için bizde kendisini Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun bilgileri dahilinde ben İl Başkanı olarak kendisini davet ettim partiye, kendisid e kabul etti. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş’a güç katacağız.”

“HER ŞEY KAHRAMANMARAŞ İÇİN HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN”

Törende Ali Akkurt ise şunları söyledi: “Daha önce Onikişubat İlçe Bağımsız Belediye Başkan adaylığı yaptım. Artık siyasi parti altında sahaya çıkıp çalışacağız. Biz Kahramanmaraş olaraktan Gelecek Partisi’ndeyiz, Gelecek Partisi kadrolarındayız. Her şey Kahramanmaraş için her şey Türkiye için.”

Editör: Mahmut Beyaz