Ardından Göksun İlçesine geçen Karakoç Dora’nın sonraki durağı ise Sanayi sitesi oldu. MHP Göksun kadın kolları ile de toplantı yapan ve seçim çalışmalarını değerlendiren MHP Milletvekili adayı Dora, gittiği her yerde vatandaşların ilgisi ve samimiyeti ile karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, tarafından aralıksız olarak sürdürülen seçim programlarının bu sefer ki durağı önce Andırın İlçesi oldu. Ardından Göksun İlçesine geçen Zuhal Karakoç Dora’nın seçim çalışma programına Mesai arkadaşları da katıldı. Bölge sakinleriyle birlikte muhabbet eden Karakoç Dora, Ramazan Ayı’nın sevincini, coşkusunu ve manevi havasını seçmenler ile yaşamanın önemli olduğunu vurguladı. Milletvekili adayı Dora, Andırın ziyaretin ardından arkadaşları ile birlikte Göksu İlçesine geçti. Dora, burada sanayi sitesine gerecek ayaküstü esnafla ve vatandaşlarla sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu.

Yoğun temposuna ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partili Milletvekili adayı Karakoç Dora, Göksun İlçe merkezine geçerek burada bulunan vatandaşlarla bir araya gelip hasbihal etti. Keyifli sohbetlerin yaşandığı İlçede, vatandaşlarla hoş sohbetlere imza attı. Vatandaşlarla selfie çektirip, hasbihal eden Dora, yoğun ilgiden ve vatandaşların gülen yüzünden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

24 Haziran seçimlerinde partisine oy isteyen milletvekili adayı Dora, seçmenlere ramazan ayını nasıl geçirdiklerinide sordu ve“Ramazan ayında birlik ve beraberliğin güzel örneğini yaşamayı nasip eden Rabbimize şükürler olsun. Birliğimiz daim, huzurumuz baki olsun” şeklinde konuştu.

TERÖRLE MÜCADELE EKİPLERİNİ ZİYARET

Göksu İlçe de gündüz yürüttüğü seçim çalışmaların ardından İl Merkezine dönen Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, yol güzergâhı üzerinde bulunan Terörle mücadele ekiplerini de unutmadı, ziyaret etti, birlikte çay içti ve sohbet edip görevlerinde başarılar diledi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz