Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında mahalle gezilerine devam ediyor. Görev yaptığı beş yıllık süreçte özellikle kırsal mahallere birçok yatırımı kazandırarak adeta dönüştüren Başkan Mahçiçek, seçim ziyaretlerinde de çalışmalarının meyvesini topluyor. Başkan Mahçiçek bu kez ise Hacımustafa, Kumaşır, Selimiye, Hacıağlar, Altınova ve Dadağlı Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Mahçiçek’e, AK Parti Onikişubat İlçe Başkan Vekili Ali Köfte ve çok sayıda partili eşlik etti.

“CUMHUR İTTİFAKI ÇOK GÜÇLÜ”

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Seçim çalışmaları bağlamında vatandaşlarımız ile beraber olduk. Eksik noksan varsa onları tespit etmeye çalıştık. Allah'a şükür gördük ki fiziki olarak çok ciddi çalışmalar yapmışız. Bu fiziki çalışmaların eksikliklerini de Allah'ın yardımıyla kısa bir zamanda telafi ederiz. İnsanlarımızın, kardeşlerimizin, bu mahallelerdeki arkadaşlarımızın partimize, devlet başkanımıza ve cumhur ittifakına olan ilgileri, sevgileri ve muhabbetleri çok iyi noktada. Halkla beraber olduğumuz zaman bunu bizzat bire bir müşahede ediyoruz ve bunlardan da mutlu oluyoruz. AK Parti ile beraber Milliyetçi Hareket Parti'mizin oluşturduğu cumhur ittifakı her yerde güçlü. Seçimlerde de inşallah daha önceki seçimlerden çok daha iyi netice alacağımıza ve inşallah Kahramanmaraş'ta rekor kıracağımıza inanıyorum. Bugünkü çalışma arkadaşlarımız bizimle beraber bu çalışmalara katılan bütün arkadaşlarımıza da gönülden teşekkür ediyorum. Muhtar adaylarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

“HALKIMIZIN SORUNLARINI NOT ALDIK, ÇÖZECEĞİZ”

AK Parti Onikişubat İlçe Başkan Vekili Ali Köfteise yaptığı açıklamada, vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirterek, “Seçim çalışmalarımız kapsamında Hacı Mustafa Çiftliğinden başlayarak Kumaşır, Selimiye, Altınova, Hacıağlar ve son olarak da Dadağlı'da seçim çalışmalarımızı Onikişubat Belediye Başkanlığımız ve belediye başkan adayımız ve kadın kollarımız, il yönetim kurulu üyelerimizle beraber çalışma yaptık. Ufak tefek eksiklerimizi dinledik. Onlarında hepsini not aldık. Allah'ın izniyle buradan gittiğimizde eksiklerimizi de bu seçimde ve seçimden sonra tamamlayacağız. İnşallah memleketimiz ve ülkemiz için hayırlısı olur” ifadelerini kullandı.

Başkan Mahçiçek ayrıca Selimiye Mehmet Nuri Tecirlioğlu İlkokulunu ziyaret ederek,  öğrencilere okumanın önemini anlattı.

(Haber: Mehmet Can Tekdöş)

Editör: Mahmut Beyaz