2021-2022 Futbol sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, sezona genç bir kadro ile başlamış ve aldığı kötü sonuçlarla ligin ilk yarısını 8 puanla 19’uncu sırada tamamlamıştı. Aldığı başarısız sonuçlarla adeta ligin dibine demir atan temsilcimiz, devre arasında yaptığı nokta transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Sezonun ilk yarısında yaşadığı sıkıntılı süreci unutup ikinci yarıya odaklanan Kırmızı-Beyazlılar, Antalya’da kamp yaparak ikinci yarıya hazırlandı. Ligde ikinci yarı karşılaşmaları hafta sonu start alırken Antalya temsilcisi Serik Belediyespor’a konuk olan Kahramanmaraşspor, Can Erdem (2) ve Yakup Ramazan Zorlu’nun golleriyle ikinci yarıya galibiyetle başladı. Yapılan nokta transferlerin geri bildirimi olarak alınan galibiyeti değerlendiren Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Biz ikinci yarıya sırf teknik açıdan değil oyuncu açısından, mantalite açısından, inanç açısından, her yönüyle yeni bir takım oluşturduk. İnşallah bu başarıyı da getirecek. Serik maçını almamız başlangıç adına güzel oldu. Önümüzde 18 tane maç var, her biri final düzeyinde olan maçlar. Bundan sadece 1 tanesini aldık. Bu galibiyeti ben bu takıma inanan, bize inanan tüm Kahramanmaraş taraftarına hediye ediyorum” ifadelerini kullandı.

“NOKTA TRANSFERLER YAPTIK”

Devre arasında nokta transferler yaptıklarına dikkat çeken Ceyhan, “Biz ikinci yarıya sırf teknik açıdan değil oyuncu açısından, mantalite açısından, inanç açısından, her yönüyle yeni bir takım oluşturduk. Takım 15 gündür Antalya Kemer’de kamptaydı. Güzel bir hava, güzel bir arkadaşlık ve huzur var. İnşallah bu başarıyı da getirecek. Bunun ilk sinyali olarak deplasmanda Serik galibiyetini aldık. Bizim için varan 1 oldu. Çünkü bizim almamız gereken maçlar çok; 19 tane savaşımız, mücadelemiz var. Her biri final düzeyinde olan maçlar. Bundan sadece 1 tanesini aldık. Bir başarı mı? Evet. Çok fazla da abartmayacağız, çok fazla ayağımız yerden kesilmeyecek. Çünkü daha uzun mücadele var. 18 tane maç var. Rakiplerin maçları var. Onların alacağı veya kaybedeceği puanlar var. Serik maçını almamız başlangıç adına güzel oldu. Bu galibiyeti ben bu takıma inanan, bize inanan tüm Kahramanmaraş taraftarına hediye ediyorum. Ara transfer döneminde 8 tane oyuncu transfer ettik. Direkt nokta transfer. Yaptığımız tüm transferler şu an için verimli ve faydalı görünüyorlar. İnşallah devamında da böyle olur. İnşallah arzuladığımız yerde bu sezonu bitireceğiz.”

“TÜM BÜYÜKLERİMİZİ KAHRAMANMARAŞSPOR MAÇLARINDA GÖRMEK İSTİYORUZ”
Şehrin büyüklerinden takıma daha fazla destek vermelerini isteyen Ceyhan, “Bu takım sadece Fatih Ceyhan’ın takımı değil, bu şehrin takımı, tüm taraftarın takımı. Takıma şehrimizin büyükleri destek olmaya çalışıyorlar ama bu desteği daha da büyütürlerse, bu takıma maddi ve manevi olarak daha da çok sahip çıkarlarsa, biz elimizden geleni yapıyoruz moral ve motivasyonumuz daha da yükselecek. Yeni bir takımımız var, güzel bir takımımız var, bu çocukları tesislerde, antrenmanlarda, maçlarda her yönüyle maddi ve manevi yalnız bırakmamız lazım. Tüm büyüklerimizi Kahramanmaraşspor maçlarında görmek istiyoruz” diye konuştu.

“İYİ GÜNDE DOST ÇOK OLUR, ÖNEMLİ OLAN ZOR GÜNDE YANINIZDA KİMLERİN OLDUĞU”

Ceyhan, “Gerçek taraftarlarımıza seslenmek istiyorum: Kahramanmaraşspor bu şehrin takımı. İyi günde, zor günde her zaman takımın yanında olmak lazım. Taraftar zaten zor günde takımın yanında olacak ki, takıma destek verecek. İyi günde dost çok olur, önemli olan zor günde yanınızda kimlerin olduğu. Kahramanmaraş bir futbol şehri, İnşallah Kahramanmaraşspor elinden gelenin fazlasını yaparak, taraftarımızı her hafta güldürecek. Bu arada, Serik maçında bizi yalnız bırakmayan Antalya Kahramanmaraşlılar Dernek Başkanı Mehmet Akif Bey’e, Alanya Kahramanmaraşlılar Dernek Başkanı Harun Bey’e ve Serik Kahramanmaraşlılar Dernek Başkanı Mehmet Bey’e ve maça gelen diğer hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bizleri orada yalnız bırakmadılar.

Ayrıca, maçtan sonra takıma yemek veren, Antalya Delphin Imperial Oteli İşletme Müdürü Yavuz Gökoğlan ve Alanya’da Sütçü İmam Pastaneleri sahibi Hacı Tüylü Bey’lere de, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz