Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, “Ülkücü hareket bu güzel ülkenin sevdalısı bir harekettir. Bizim sevdamız vatan ve millet sevdasıdır. Bunun için çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız” dedi.

24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler nedeniyle aday adayları çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda MHP’den Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı olan Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, dur durak bilmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Türkoğlu ve Andırın İlçe halkını ziyaret ederek, partisine destek isteyen Ceyhan’ın bu kez ki durağı ise Elbistan oldu. Hafta sonu kalabalık bir grupla Elbistan İlçesine çıkartma yapan Fatih Mehmet Ceyhan, İlçeye konvoylar eşliğinde girdi. İlk olarak MHP Elbistan seçim bürosu açılışına katılan Ceyhan, daha sonra ekibiyle birlikte Elbistan kuyumcular çarşısında bulunan esnafları tek tek gezerek partisi adına oy istedi.  Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Ceyhan, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin önemini anlattı.

“ÜLKEMİZE OYNANAN OYUNLARI BOZACAĞIZ”

Ceyhan, bu seçimlerin ülke adına önemli olduğunu belirterek şöyle konuştu; “Bilindiği üzere 24 Haziran’da ülkemiz adına önemli bir seçim yaşayacağız. Bu seçimde Milliyetçi Hareket Partisi olarak AK Parti’yle birlikte Genel Başkanımız Devlet Bahçeli öncülüğünde bir ittifak kurduk. Bu ittifak gerçekten de milleti temsil eden gücünü halktan alan bir ittifaktır. Bizde aday adayı olarak hem partimize, hem de ülkemize oynanan oyunları bozmak adına çalışıyoruz. Etrafımızda ateş çemberinde bu seçimler çok önemli, bunu gerçekten bir fırsat bilelim ve hata yapmayalım. Bu dönemde gösterilecek olan milli duruş, şehitlerimize vefa, milletimize beka borcumuzdur. Bu vatan toprağı için şehit düşen şehitlerimiz var ve memleketimizin bekası ve geleceği var. Bu sorumluluğu biz de taşıyarak devamında da gençlere bırakmak adına bu milli duruşumuzu bozmadan bu seçimleri bu manada değerlendirelim. Kurduğumuz ittifakın ve partimizin başarısı doğrultusunda aday adayı olarak bizlerde seçim çalışmalarına devam ediyoruz. Amacımız çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak. Ülkemizin geldiği bu noktada her zaman söylediğim gibi ailemden ve partimden aldığım ülkücü anlayış terbiyesiyle, Türkün bozkurt duruşunu, Türk İslam ruhunu en üst seviyede temsil edebilmek adına, önce memleketim ve vatanım sonra partim sözünü kendine düstur edinip ülkücü bir nefer olarak, aziz Türk milletinin istiklali ve istikbali adına kanımın son damlasına kadar çalışmak adına Milletvekili aday adayı oldum. Çıktığımız bu kutlu yolda rabbim bizi utandırmasın.”

Haber: Mesut Benli

Editör: Mahmut Beyaz