31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi çalışmaları kapsamında seçim bölgesi Kahramanmaraş’ta yoğun bir şekilde ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, bu kez ise Azerbaycan Bulvarı’ndaki esnaflarla buluştu. Ünal, sorunları dinledi, çözüm önerileri konusunda yerinde görüşmeler gerçekleştirdi. Esnafların ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ünal, ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulundu. AK Parti’nin sorun çözme kapasitesinin yüksek olduğuna dikkat çeken Ünal, sorunları çözüme kavuşturduklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Şubat Cumartesi günü Kahramanmaraş’a geleceğini belirterek, kent halkını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı mitinge davet eden Ünal, “Cumhurbaşkanımızın Kahramanmaraş’a özel bir muhabbeti, özel bir sevgisi var” dedi.

“ÇOK YÜKSEK BİR SORUN ÇÖZME KAPASİTEMİZ VAR”

AK Parti’nin 17 yıldan bu yana Türkiye’nin sorunlarını çözdüğüne dikkat çeken Ünal, “Tabi ki vatandaşlarımızın talepleri olacak, sorunları olacak. Siyasetin de görevi bu sorunları çözmek. AK Parti’nin de 17 yıldan beri yaptığı en önemli şey bu ülkenin sorunlarını çözmek. AK Parti’nin çok yüksek bir sorun çözme kapasitesi var hamdolsun. Vatandaşlarımızı dinledik, taleplerini aldık. Gerektiğinde bakanımızı, gerektiğinde valimizi, gerektiğinde İL Sağlık Müdürümüzü, gerektiğinde ise İl Milli Eğitim Müdürümüzü aradık. Hasılı vatandaşlarımızın sorunları hemen yerinde, anında çözüm bulacak. Teşkilatlarımızla, il başkanlığımızla, ilçe başkanlığımızla birlikte toplam beş saatte yaklaşık 600 kişinin üzerinde vatandaşımızı dinledik. İlginç geldi bana örneğin çok yoğun bir tanzim talebi var. Cumhuriyet Halk Partisi domates, biber, patlıcan diye ortalıkta geziyor ama vatandaşımızın küçük sorun, büyük sorun demeksizin AK Partimiz hepsiyle ilgilenmek durumunda” dedi.

“KAHRAMANMARAŞ HALKI TANZİM SATIŞ NOKTASI İSTİYOR”

Kahramanmaraş halkının tanzim satış noktası açılması yönünde taleplerinin olduğunu kaydeden Ünal, “Şuanda da tüm Türkiye’de tanzim satışlarla ilgili çok büyük bir memnuniyet olduğu görülüyor. Kahramanmaraş’ta da birçok vatandaşımız ne zaman tanzim satış noktası açıyorsunuz, sebze meyve fiyatlarıyla ilgili biz ne zaman daha ucuz ürüne kavuşacağız diye soruyor. Bu da önemli, kıymetli. Bunları dinledik. Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımız saat 14’de Müftülük Meydanı’nda vatandaşlarımızla buluşacak. İnşallah buradan tüm Kahramanmaraşlı kardeşlerimi de Cumartesi günü sayın Cumhurbaşkanımızla buluşmaya davet ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hayrettin Güngör bey sahada, çalışıyor. İlçe belediye başkan adaylarımız yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Biz milletvekilleri olarak, teşkilatlarımız olarak yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah 31 Mart’ta AK Parti milletiyle beraber yeni bir zafere daha imza atacak” şeklinde konuştu.

“DİĞER PARTİLERİN BÖYLE BİR YETENEĞİ YOK”

“AK Parti’ye her zaman olduğu gibi çok yüksek bir teveccüh var” diyen Ünal, sözlerinin devamında ise, “Çünkü vatandaşımız bize, ‘Meselemi, sorunumu çözerse yine AK Parti çözer, yaparsa yine AK Parti yapar’ diyor. Yani ne bugünkü kendi iç krizlerini yönetemeyen CHP’nin, ne aday başvurusunda bile bulunmakta acziyet gösteren diğer siyasi partilerin böyle bir imkanı, böyle bir yeteneği yok. Hamdolsun Cumhurbaşkanımızla, genel başkanımızla, teşkilatımızla, bakanlıklarımızla Türkiye’nin küçük-büyük her bir sorununu kendi sorunu olarak gören ve bunları da çözmek için 24 saat gecesini gündüzüne katıp çalışan bu ülkenin evlatları var, AK Parti var” açıklamalarında bulundu.

Ünal’a esnaf ziyaretlerinde AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, AK Parti Onikişubat İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil ve çok sayıda partili eşlik etti.

(Haber: Emre Akkış)

Editör: Mahmut Beyaz