İyi parti Kahramanmaraş Teşkilatı yeni üyelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Gerçekleştirdiği üye kayıt kampanyası çerçevesinde partiye yeni üyeler kazandıran İyi Parti Kahramanmaraş Teşkilatı, çeşitli partilerden ayrılarak İyi Parti’ye katılan 200 üye için geleneksel hale getirdiği rozet takma töreni düzenledi. İl Başkanlığı binasında İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Fatih Öztürk, İl Başkan Yardımcıları ve çok sayıda partiliğinin katılımıyla gerçekleştirilen törende konuşan İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel, “Türkiye Cumhuriyeti’ni hak ettiği yere hep beraber getireceğiz. Ve bundan bugün aramıza katılan kardeşlerimizin de payı olacak, yarın aramıza katılacak kardeşlerimizin de payı olacak ve bugüne kadar beraber yürüdüğümüz kardeşlerimin de bunda payı olacak” dedi.

“İYİ PARTİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR”

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, şu ifadelere yer verdi: “İyi Parti safları her geçen gün bollaşmaya, her geçen gün büyümeye, her geçen gün sımsıkı ve tek yürek olmaya devam ediyor. Bugünlerde ekonomik olarak ne zor durumda olduğumuzu her herhalde kimsenin anlatmasına gerek yok. Her yerde maalesef gündem ekonomi olmuş, her yerde gündem enflasyon olmuş. Biliyorsunuz en son faiz uygulamasıyla hazine şu anda boşalmaya devam ediyor. Ve bunun sonunda yine hepimizin cebinden o hazineyi doldurmaya çalışacaklar. Bugün şu anda dolduruyorlar. Niye biliyor musunuz? Zengini daha zengin, fakir daha fakir yapmak için.

“GÜÇLÜ KADROLARIMIZLA BU ÜLKEYİ İSTEDİĞİ, HAK ETTİĞİ YERE ÇIKARACAĞIZ”

Torpilsiz bir Türkiye isteyen, adil bir Türkiye isteyen, ekonomisi düzgün olan ve bundan sonra ekonomi değil de kültür konuşmak isteyen, bundan sonra geleceğini tartışmak yerine bugünü en güzel şekilde yaşamak isteyen kardeşlerimiz yarın yetkiyi İyi Partiye verecekler. Ve bu yetkiyi aldığımızda inanıyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti’ni hak ettiği yere hep beraber getireceğiz. Ve bundan bugün aramıza katılan kardeşlerimizin de payı olacak, yarın aramıza katılacak kardeşlerimizin de payı olacak ve bugüne kadar beraber yürüdüğümüz kardeşlerimin de bunda payı olacak. Yarın hep beraber bu ülkeyi yöneteceğiz. Hazır olun kardeşlerim; hep beraber bu ülkeyi yönetmeye hazır olun, geliyoruz. Güçlü kadrolarımızla bu ülkeyi istediği, hak ettiği yere çıkaracağız.”

“GÜNLERDİR ACI HABERLERLE SARSILMIŞ DURUMDAYIZ”

Geçtiğimiz günlerde Avukat Dilara Yıldız’ın eski nişanlısı tarafından acımasızca katledilmesi ve kadın cinayetlerinin artarak devam etmesi nedeniyle İyi Parti Kadın Politikaları Başkanı Çiğdem Kekeç ise programda söz alarak şu ifadelere yer verdi: “Günlerdir acı haberlerle sarsılmış durumdayız. Artık yeter diyoruz, bu vahşet kadın cinayetlerinde gelinen son noktadır. Hakkını aramayı bilen, cesur, bilinçli bir hukukçu kadın cinayetine kurban ediliyor. İktidarın aktörleri cinayete kurban giden kadınların ailelerine başsağlığı dilemekten utanmadı, sıkılmadı. Yeniden bir kadın cinayete kurban gidiyor ve yalnızca izliyorlar.”

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz