Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz aylarda İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıda AK Parti’nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Hayrettin Güngör olduğunu açıklamıştı. Hayrettin Güngör’ün AK Parti’nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasının ardından, ilçe belediye başkan adaylarının kim olacağı kentin en çok merak edilen konularından birisiydi. Her geçen gün yeni bir liste özellikle sosyal medya hesaplarından paylaşılırken, paylaşımlar AK Parti İl Başkanlığı tarafından yalanlanıyordu.

AK PARTİ BÜTÜN İLÇELERDE ADAY ÇIKARTACAK MI?
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleri doğrultusunda ise AK Parti bu kez farklı bir aday açıklama sürecine girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bazı illerde bizzat kendisi partisinin merkez ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklarken, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları ise ülkenin dört bir yanında aday açıklama toplantıları düzenlemeye başladı. Bu kapsamda Kahramanmaraş’ın ilçe belediye başkan adaylarını, Cumartesi günü AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklayacak. Böylelikle uzun süredir cevabı merakla beklenen AK Parti’nin Kahramanmaraş’taki ilçe belediye başkan adaylarının isimlerinin kim olacağı sorusu yanıt bulacak. Ayrıca, AK Parti’nin Cumhur İttifakı doğrultusunda Kahramanmaraş’ın ilçelerinde aday çıkartıp çıkartmayacağı da bu toplantıyla kesinlik kazanacak.

TANITIM CUMARTESİ GÜNÜ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Ömer Çelik 'in katılımlarıyla Cumartesi günü saat 14'00’da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirilecek.

Haber: Ahmet Güneçıkan

Editör: Mahmut Beyaz