Başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı ‘Maraşlı’ dizisi ilk duyulduğu andan itibaren Kahramanmaraş’ta merak uyandırdı ve heyecanlandırdı. ATV ekranlarından izleyiciyle buluşacak dizinin geçtiğimiz günlerde aralıklı olarak iki tane tanıtım fragmanı yayınlanmıştı. Dizinin ilk fragmanları özellikle Kahramanmaraş’ta oldukça yoğun ilgili gördü ve sosyal medyada paylaşımlar üstüne paylaşım yapıldı.

Özel Kuvvetler’den ayrılma eski bir Kahramanmaraşlı askerin etrafında şekillenen olayların anlatıldığı dizinin fragmanlarını değerlendirecek olursam, aksiyon dolu bir dizi bizi beklediğini söyleyebilirim. İlk tanıtım fragmanındaki (Kahraman) vurgusu beni ayrıca memnun ettiğini belirtmek isterim.

Geçtiğimiz yıllarda dönemin Kültür ve Turizm Bakanı AK Parti Milletvekilimiz Mahir Ünal’ın girişimleriyle Türk edebiyatına damga vuran Kahramanmaraşlı Yazarlar Cahit Zarifoğlu, Erdem Bayazıt, Rasim Özdenören, Nuri Pakdil, Mehmet Akif İnan, Alaeddin Özdenören ve Ali Kutlay’ın hayatını anlatan ‘Yedi Güzel Adam’ dizisi TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmuş ve 39 bölüm sürmüştü. Kahramanmaraş’ta çekilen ‘Yedi Güzel Adam’, kent halkı tarafından benimsenmiş ve büyük ilgi görmüştü.

Şimdi ise Ethem Özışık’ın yazdığı Arda Sarıgün’ün yönettiği şehrimizin adını taşıyan ‘Maraşlı’ dizisi izleyici ile buluşacak. Dizinin yayın tarihi bilinmiyor fakat ocak ayında izleyiciyle buluşması bekleniyor. İnşallah seyir zevki yüksek bir dizi olur.

KAHRAMANMARAŞ’TA ÇEKİLECEK Mİ?

‘Kahramanmaraş’ta çekilecek mi?’ sorusu Kahramanmaraşlı vatandaşların en çok merak ettiği konulardan bir tanesi, bu konuyu bende merak ediyorum. Temennim o dur ki Kahraman şehrimizde de dizinin bölümleri çekilir.