Babasından öğrendiği berberlik mesleğine küçük yaşlardan itibaren gönül veren, meslek hayatı boyunca kendini sürekli geliştirmek adına gecesini gündüzüne katan ve ‘En iyisi’ olmak için makasını konuşturan Kahramanmaraşlı Saç Stil Danışmanı Ahmet Ceyhan, yine çok önemli bir başarıya imza attı. Bu kapsamda Ünlü Sunucu ve Sanatçılar Ece Gürsel ile Şenol İpek’in sunumlarıyla gerçekleşen, yönetmenliğini Hülya Yanıkdağ’ın yaptığı sanattan spora, sinemadan magazine, sağlıktan iş dünyasına kadar birçok ünlü ismin katıldığı 3. Altın Kalite Ödül Töreni’nde Ahmet Ceyhan, ‘Yılın En İyi Saç Stil Danışmanı’ ödülünü aldı. İstanbul’da büyük bir organizasyonla gerçekleştirilen gecede muazzam bir duruş ve söz sergileyen Ceyhan, geceye damgasını vuran isimlerden biri olmayı başardı.

“ÖDÜLÜ ALDIĞIMDA İLK HİSSETTİĞİM DUYGU SEVGİ OLDU”
Aldığı ödül sonrası gazetemize konuşan Saç Stil Danışmanı Ahmet Ceyhan, büyük bir organizasyonda ödül alıp Kahramanmaraş’ın ismini duyurduğu için mutlu olduğunu söyledi. İşini aşkla ve sevgiyle yaptığını ifade eden Ceyhan, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Baba mesleğim olan erkek kuaförlüğünü büyük bir sevgi ve saygıyla yürütmeye çalışıyorum. Her an mesleğimiz için neler yapabilirim? Üzerine neler koyabilirim? Bu meslek aşkımı sevgimi saygımı nerelere taşıyabilirim? Gibi duygu ve düşüncelerle devam ettirmeye çalışıyorum. Bugünde örneğini gördüğüm gibi sevginin ne kadar büyük olduğuna şahit oldum. Bu ödülü aldığımda ilk hissettiğim duygu sevgi oldu.

“SANATIMA OLAN SAYGIMI EKSİLTMEDEN BÜYÜTMEK İSTİYORUM”
Sevgiyle yapılan işin gerçekten karşılığı kaçınılmazmış. Meslek hayatımda her zaman çıtanın ölçüsüne bakmadan daha fazla nasıl bilgimi becerimi sanatımı ileriye taşıyabilirim? Onun çabası ve gayreti içerisinde oldum. Evet, her şeyin sebebi saygı ve sevgiymiş. Severek saygı duyarak yapılması gerekli her işin. Bu bağlamda mesleğimize olan bağlılığım ve sanatımıza olan saygımı hiç eksiltmeden büyütmek ve ilerletmek istiyorum.

“HER İŞİN EN BÜYÜK SERMAYESİ SEVGİ VE SAYGIDIR”
Bence her işin en büyük sermayesi o işe katılacak en büyük hazine sevgi ve saygıdır. Ayrıca Kahramanmaraş’ımızın isminin böyle platformlarda zikredilmesi ülkemizin dört bir yanından insanların olduğu böylesine büyük arenalarda şehrimizin ismiyle ‘Kahramanmaraş’tan Ahmet Ceyhan Yılın En iyi Saç Stil Danışmanı ödülüne laik görüldü’ denilmesi tabii ki mutlu olduğumuz en güzel an. Elbette şehrimiz için böyle durumlarda olmanın haklı gururunu yaşatan aziz hemşerilerimize ve kıymetli Kahramanmaraşlı vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz