34. Best Model of The World (Dünyanın En İyi Mankeni Yarışması) geçtiğimiz günlerde Kumburgaz Marin Princess Otel'de gerçekleşti. Ece Gürsel, Robert Bams ve Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu geceye 35 ülkeden modeller katıldı. Jüri başkanlığını Erkan Özerman'ın üstlendiği organizasyonda birinciler Azerbaycan'dan Aydan Yeşildağ ile Lübnan'dan Nader Alayan oldu. İkinciliği Belarus'tan Marta Piasliak ile Türkiye'den Kahramanmaraşlı Oğuzhan Bolat, üçüncülüğü ise Türkiye'den Oğulşat Gagşalova ile İran'dan Abdolah Askari elde etti.

“BUNDAN SONRA DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIM”
Yarışma sonrası memleketi Kahramanmaraş’a dönen Oğuzhan Bolat, ülkesini temsil ettiği için mutlu olduğunu belirterek, “Ülkemizi temsil ettiğim için çok mutluyum. Türkiye yarışmasından daha önemli bir yarışmaydı. Burada 2’nci oldum. Dereceye gireceğimi bekliyordum. Çünkü çok çalıştım ve istediğim sonucu elde ettim. Emeği geçen herkese teşekkürler. Dizi için dünya yarışmasını bekliyorduk. Bundan sonraki süreçte dizilerde oynamak isterim. Bundan sonra daha çok çalışacağım” dedi.

“KENDİSİYLE GURUR DUYUYORUZ”
Baba Erol Bolat ise, “Oğlumun bir hedefi vardı. Biz ailesi olarak bu hedefinde ilerlemesini istiyoruz. Her zaman arkasında duracağız. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Memleket sevdalısı bir oğlum var. Kahramanmaraş halkından destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz