Ülke ekonomisine katkı sunan üyelerinin, yatırımları sırasında veya çalışmalarında bankacılık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanması için harekete geçen Serdar Salih Çiçekçi Başkanlığındaki MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi, Vakıf Katılım Bankası ile protokol imzaladı. MÜSİAD Şube Konağı’nda gerçekleştirilen ve kentteki iş insanlarına katkı sağlayacak törene Başkan Serdar Salih Çiçekçi’nin yanı sıra Vakıf Katılım Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Mustafa Dedik, Vakıf Katılım Kahramanmaraş Şube Müdürü Lokman Eskin ile MÜSİAD üyeleri katıldı. Yapılan protokol töreninde bir konuşma yapan Vakıf Katılım Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Mustafa Dedik, Kahramanmaraş’ın çok özel bir şehir olduğunu ve Kahramanmaraş’ta hep beraber çok güzel işler yapacaklarına inandığını ifade etti. MÜSİAD’lı İş insanlarına, her türlü desteği vermek istediklerini ve yapacakları yatırımlarda yanlarında olacaklarını da dile getiren Bölge Müdürü Mustafa Dedik, Kahramanmaraş’a ikinci bir şube açacaklarının müjdesini verdi.

KAHRAMANMARAŞ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEHİR

Mustafa Dedik: “Vakıf Katılım olarak bölge yapılanmasını yeni başlattık. Gaziantep’te, Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğümüzü kurduk, yakın zamanda da aktif olarak faaliyetlerimize başlayacağız. Şuanda da şube ziyaretlerimizi yapıyoruz. Kahramanmaraş özelinde Şube Müdürümüzle beraber çok güzel yatırımlar ve üyelerimize yatırımları konusunda destekler vermek için çabalayacağız. Vakıf Katılım Malumunuz Kamu bankası, kamu bankası ve Katılım bankası olmanın bilinci ile yoğun bir şekilde sosyal sorumluluk projesi kapsamında sahada her yerde olmak istiyoruz. Kahramanmaraş bizim için çok önemli bir şehir, bizleri çok sık göreceksiniz artık. Sizleri yerlerinizde ziyaret ederek sorunlarınızı dinleyeceğiz, nasıl destek olabiliriz, nasıl yanınızda olabiliriz, bunları tartışacağız sizlerle.’’

GÜZEL İŞLER YAPACAĞIMIZA SONUNA KADAR İNANIYORUM

Vakıf Katılım Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Mustafa Dedik, Kahramanmaraş’ta çok güzel işler, çok güzel yatırımlar yapacaklarını ve gidilecek çok yol olduğunu vurguladı. Mustafa Dedik, “Toplantı öncesinde Başkanımızla da konuştuk, inşallah genel müdürlüğümüzden de üst düzey ziyaretler gerçekleşecek. Kahramanmaraş’ta mikro işletmelerden tutun kurumsal işletmelere kadar her alanda olmak istiyoruz. Bunun için de ikinci şubemizi açacağız inşallah. Sayın Başkan ve heyetiyle sohbet ederken de dile getirdim, ben şuanda üçüncü şubeyi düşünmeye başladım bile. Biz üçüncü şubeyi de açacağız Kahramanmaraş’a buna yürekten inanıyorum. Dolu dolu gideceğiz, hep beraber Kahramanmaraş’a ne değer katabiliriz, daha fazla neyi iyi yapabiliriz bunları tartışacağız ve güzel işler yapacağımıza da inanıyorum. Bundan sonra da çok sık görüşeceğiz inşallah. Vakıf Katılım olarak Kahramanmaraş’ta büyümeyi, Kahramanmaraşlı iş adamlarına destek olmayı çok istiyoruz. Çok ciddi ziyaretlerimiz olacak, bu ziyaretler sizlerle tanışmanın yanında sizlerle neler yapabileceğimizin, sorunlarınızın çözümü noktasında elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyorum. Sizin her türlü projelerinizde yanınızda olmaya gayret edeceğiz. Şuana kadar Kahramanmaraş’ta güzel yerlere geldik ancak gidecek daha çok yolumuz var” dedi.

HEP BERABER BÜYÜYECEĞİZ

Bölge Müdürü Mustafa Dedik, Bölge Müdürlüğünün Gaziantep’te olması ve İş insanlarının yatırımlarıyla hem yatırımcıların hem de Vakıf Katılım Bankasının büyüyeceğini belirtti. Dedik, “Bölge Müdürlüğünün Gaziantep’te olması bizim için, çok büyük bir avantaj Kahramanmaraş çok yakın. Böylelikle büyük yatırımlar söz konusu olduğunda yerinde ziyaretler gerçekleştirerek hızlı bir şekilde reaksiyon alabileceğiz. Vakıf Katılım olarak hassas olduğumuz nokta müşterilerimize ve yatırımcılarımıza hızlı geri dönüşler yapmaya özen gösteriyoruz. Kahramanmaraş’a genel müdürlükten ciddi ziyaretler olacak. Kahramanmaraş nezdinde bizim gidecek çok yolumuz var, Vakıf Katılım olarak biz burada ciddi işler yapacağız. Birbirimize destek olarak hep beraber büyüyeceğiz. Ben buna gönülden inanıyorum’’ ifadelerini kullandı.

DESTEK VERMEYİ ÇOK İSTİYORUZ

Vakıf Katılım Bankası Kahramanmaraş Şube Müdürü Lokman Eskin ise konuşmasında MÜSAİD’lı İş insanlarına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ve destek vermeyi çok istediklerini belirtti. İmzalanan protokolün, detaylarını ve destek çalışmalarını İşadamlarını şubede ağırlayarak daha ayrıntılı anlatacaklarını dile getirdi. Şube müdürü Lokman Eskin, “MÜSİAD ile Vakıf Katılım olarak protokol imzaladık. Vakıf Katılım, yola çıktığı günden itibaren Vakıflar Genel Müdürlüğünün ortak sermayesi ile kurulan bir kurum. MÜSİAD üyelerinden birçok kişiyle tanıştık, bugüne kadar tanışmadığımız kimselerle de bugün tanışma fırsatını elde ettik. Daha ayrıntılı bilgiler verebilmek için de İnşallah şubemizde de sizleri ağırlamak isteriz. Birçok grupla birçok kalkınma ajansıyla işbirliği içerisindeyiz, MÜSİAD ile de protokol imzaladık. Amacımız tamamen ekonomiye destek vermek, firmaların önünü açmak ve onların daha da büyümesini sağlamak. Grubumuzun 4 temel modeli var, bunlar bizim için çok önemli İmalat, ihracat, istihdam ve İnovasyon. Bu dört temel prensipte birçok proje var, özellikle genç MÜSİAD’lı arkadaşlarımızdan çok önemli fikirler duydum. Genç MÜSİAD’lılara destek vermeyi çok istiyoruz. Tabi bunları şubemizde sizleri ağırlayarak daha detaylı bilgiler vermeyi isteriz. MÜSİAD üyelerimize Vakıf Katılım olarak sağladığımız destek bankacılık hizmetlerindeki destek. EFT, Havale, çek karnesi gibi birçok masraflarla ilgili bazı önemli hizmetleri kapsıyor. Daha birçok destek çalışmalarımızı şubemizde sizleri ağırlayarak detaylı bilgileri sizlerle paylaşmak isteriz” diye konuştu.

GÜZEL BİR PROTOKOLE İMZA ATTIK

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Serdar Salih Çiçekçi de çok güzel bir protokole imza attıklarını ve İşadamlarının yatırım konusunda müthiş bir fırsat daha elde ettiklerini belirtti. Başkan Çiçekçi, “Bugün çok değerli konuklarımız var, Kahramanmaraş Vakıf Katılım şubesini ve Kahramanmaraş’tan sorumlu bölge müdürümüzü burada ağırlıyoruz. MÜSİAD ve Vakıf Katılımın birlikte imzalayacak olduğu protokolümüzün lansmanını yapmak için toplandık. Dışarıdan gelen ve bugüne teşrif eden katılımcılara da şahsım ve yönetim kurulu adına da teşekkür ediyorum. Güzel bir protokole imza attık, Vakıf Katılım ekibini ağırlama fırsatımı oldu. Katılımlarından dolayı bütün Vakıf Katılım yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum, katılım sağlayan herkese de çok teşekkür ediyorum. Üyelerimizin Vakıf Katılım Bankası ile birlikte nasıl daha ileriye dönük, istihdamı arttırıcı yatırım paketleri konusunda tartışma, istişare etme fırsatımız oldu” şeklinde konuştu.

Haber: Ömer HARMANKAYA

Editör: Mahmut Beyaz