Geniş ürün yelpazesi ile Kahramanmaraş’ın ve bölgenin en kapsamlı Alışveriş Merkezi olan Tütüncü AVM, hem kaliteli hem de başarılı çalışmalarıyla kısa sürede kentin popüler alışveriş merkezlerinden olmayı başardı. Müşteri memnuniyetini esas alarak, Çarşı Merkez ve Premium şubesi ile vatandaşlara hizmet veren Tütüncü AVM, evle ilgili A’dan Z’ye her şeyi uygun fiyatla müşterileriyle buluşturuyor. Müşterilerine ödeme konusunda sağladığı kolaylıkla da dikkatleri üzerine çeken Tütüncü AVM, kendini yenileme ve geliştirme noktasında da adından sıkça söz ettiriyor. İlerleyen zamanlarda Şube sayısını artırmayı hedefleyen Tütüncü AVM, 2 ay önce Binevler Uzun Çarşı karşısına açtığı lüks mağazası Tütüncü Premium’un resmi açılışını Tuğçe Kandemir konseriyle yapacak. 5 Haziran’da yapılacak konserli açılışta vatandaşlar hediyeye doyacak. Beyaz eşyadan, mobilyaya kadar 100 devasa hediyenin alışveriş şartı olmaksızın 100 kişiye dağıtacaklarını söyleyen Tütüncü AVM Yönetim Kurulu Üyesi Samet Bayraktar, açılışa tüm vatandaşları davet etti.

KENDİMİZİ KENT HALKINA SEVDİRDİK

Tütüncü AVM ve yapılacak açılış hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Samet Bayraktar, sektöre dedelerinin 72 yıl önce yün ve manifatura işiyle başladıklarını belirterek, bu işin aslında dede mesleği olduğunu ifade etti. 72 yıldır en kaliteli ürünleri en uygun fiyatla Kahramanmaraş halkına sunduklarını da kaydeden Bayraktar, “Zaman içerisinde çeşidimizi artırarak AVM sektörüne giriş yaptık. Kahramanmaraş halkı bizi gayet güzel kabullendi. Ürünümüzle kalitemizle esnaflığımızla kendimizi kent halkına sevdirdik. Şu anda önde giden AVM’ler arasında birinci sıradayız diyebilirim. Sosyal medya mecralarımız çok aktif, biz Kahramanmaraş’ta her yerde faaliyet gösteriyoruz diyebilirim” dedi.

BİR MÜŞTERİ MAĞAZAMIZA GİRDİĞİNDE İĞNEDEN İPLİĞE İHTİYACI OLAN HER ŞEYİ ALABİLİYOR

Bayraktar: “AVM sektörüne Valilik arkasında bulunan Merkez Şubemizle giriş yaptık. Orada gelinlikten bindallıya abiyeden beyaz eşyaya kadar bir AVM’de olması gerekenden çok fazlası var. Bizim AVM’mize giren müşteri her şeyini tamamlamış bir şekilde evini düzdü, düğününü yaptı ve bitirdi. Biz her şeyi bir araya getirdik ki müşteri yorulmasın. Bir müşteri mağazamıza girdiğinde iğneden ipliğe ihtiyacı olan her şeyi alabiliyor.”

ÇOK CİDDİ BİR ETKİNLİKLE KAPSAMLI AÇILIŞIMIZI YAPACAĞIZ

Bayraktar, yeni şubeleri Tütüncü Premium ve açılışıyla ilgili de şunları söyledi: “Müşterilerimizin gösterdiği teveccüh ile Binevler Uzun Çarşı karşısına Tütüncü Premium şubesini 2 ay önce açtık. Buranın açılışına özel çok ciddi kampanyalar var. 5 Haziran’da gerçekleştirilecek resmi açılışta Tuğçe Kandemir konser verecek. Çok ciddi bir etkinlikle kapsamlı açılışımızı yapacağız. Aynı zamanda beyaz eşya; buzdolabı, çamaşır makinası, derin dondurucu, mobilya kanepe gibi 100 devasa hediyeyi 100 kişiye çekilişle vereceğiz. Çekilişe katılmak için herhangi bir alışveriş şartına gerek yok sadece isim yazdırmaları yeterli oluyor. Bu çerçevede ise 3 mağazamıza kutu koyduk, gelecekler kâğıda isimlerini yazacaklar kutuya atacaklar. 5 Haziran’da da kutudan çekilecek 100 kişiye 100 devasa hediye takdim edilecek.”

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz