AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş’in bazı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri ile ilgili sözlerine yaptığı açıklama ile sert tepki gösterdi. Yalanın, iftiranın ve algının CHP’nin dili olduğunu vurgulayan Kara, CHP’nin siyaset dilini ‘seviyesiz ve müptezelce’ olarak nitelendirdi.

AK PARTİ KURULDUĞU GÜNDEN BU YANA HİZMET SİYASETİ YAPMIŞTIR

Kara, yaptığı açıklamda şu ifadelere yer verdi: “Türk siyasi hayatına, “Hizmet Siyaseti” kavramını yerleştiren AK Parti ve onun lideri Sayın Cumhurbaşkanımız olmuştur. Bu nedenle kurulduğu günden itibaren AK Parti millete hizmeti dile getirmiş ve milletin değerlerini konuşmuş,  bunun dışındaki sözlere kulağını tıkamıştır. Ancak muhalefetin kullandığı yalan, iftira, algı dili CHP siyasetinin dili olmuştur. CHP Onikişubat ilçe başkanı Ünal Ateş, yaptığı açıklama ile milletvekilimizi eleştirirken yakışıksız ithamlarda bulunmuş ve şecaat arz ederken sirkatin söylemiştir.

MİLLETVEKİLLERİMİZE LAF SÖYLEMEDEN ÖNCE KENDİ PARTİLERİNE BAKSINLAR

Milletvekilimizin, şehitlerimizin acısının yaşandığı bir ortamda, sükûnete ve itidale davetini provoke ederek şahsını hedef almıştır. Oysa aynı zaman diliminde, kendi partisinin Bolu belediye başkanı olan şahıs, sürekli yaptığı ırkçı açıklamalarına, son olarak kadınlara yönelik yaptığı aşağılayıcı ifadelerini de eklemiştir. Yine son grup toplantısında CHP genel başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da iftira siyasetine hiç ara vermeden devam etmiştir. Yargı kararlarıyla ortaya konan bu yalan siyasetleri de hiç yüzlerini kızartmamıştır. Bu nedenle CHP ilçe yöneticilerine şunu öğütleriz; memleketi için gece gündüz çalışan, tek gayeleri şehirlerini ve ülkelerini daha ileriye taşımak olan Kahramanmaraş’ın alnı ak yüreği temiz AK Parti milletvekillerine söz söylemeden, kendi partilerinin çirkin diline, iftira siyasetine, sürekli tekrarlayan rüşvet ve taciz haberlerine bakmalıdırlar. Sayın Milletvekilimiz konuşmasında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na müptezel dememiş, siyaset anlayışına atıfta bulunmuştur. Bu nedenle son olarak yineliyoruz ki; Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve CHP’nin siyaset tarzı, kullandığı üslup, maalesef son derece seviyesiz ve müptezelcedir.

Editör: Mahmut Beyaz