Gözde Özkan ile dünya evine giren Konur Alp Ceyhan’ın düğünü Marina düğün salonunda yapıldı. Muhteşem düğün töreni ile yuva kuran gençleri sevenleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Düğün töreni renkli ve eğlenceli anlara sahne oldu. Konur Alp ve Gözde’nin nikâh masasında ‘evet’ diyerek, hayatlarının sonuna kadar sürmesi umudu ve dileği ilk adımını attıkları evlilik akdini başlatmış oldular. Muhteşem gecede çifti aileleri, akrabaları, aile dostları ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Gerçekleştirilen rüya misali düğün töreninde gençler ve onlara eşlik eden konuklar gecenin ilerleyen saatlerine kadar bol bol dans etti ve eğlendi.

NİKÂHI BAŞKAN GÜNGÖR KIYDI

Genç çiftin resmi nikâhını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör kıydı. Nikâh şahitliklerini ise, MHP Milletvekili Sefer Aycan ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay yaptı. Genç çiftin nikahını kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, evlilik cüzdanını genç çiftlere vermek üzere Milletvekili Sefer Aycan’a teslim etti. Aycan ise evlilik cüzdanını geline vererek, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

AYCAN, ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLEDİ

Aycan yaptığı konuşmada, “İki güzel çocuğumuzun mutluluğuna şahitlik ediyoruz. Öncelikli olarak çiftlerimizi tebrik ediyorum. Allah mutlu ve mesut etsin, bir yastıkta kocatsın. İnşallah ömür boyu mutlu olacaklar, vatanımız ve milletimiz için hayırlı güzel evlatlar yetiştirecekler” ifadelerini kullandı.

Manşet Gazetesi olarak Ceyhan ve Özkan ailelerini tebrik eder; genç çifte ise bir ömür boyu mutluluklar dileriz.



 

Editör: Mahmut Beyaz