Kahramanmaraşlı sporcular şampiyonalarda illerini en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Son olarak ise minik Cimnastikçi Ertan Çağrı Akyıldız, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenen Parkur Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda fırtına gibi esti. Minik Erkekler kategorisinde başarılı performansıyla rakiplerini geride bırakan minik Ertan, kürsünün zirvesinde yer aldı. Aldığı madalya ile memleketini gururlandıran Ertan Çağrı Akyıldız, bu çerçevede Antrenörü Gülşen Yıldız ve Onikişubat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kadir Gemci ile birlikte Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz’u ziyaret etti.

Hoş sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Cemil Boz, Şampiyon cimnastikçi ve antrenörünü elde edilen başarıdan dolayı tebrik ederek başarılarının devamı temennisinde bulundu.

Şampiyon cimnastikçi Ertan Çağrı Akyıldız ise hedefinin Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu olmak olduğunu belirterek, bu hedef doğrultusunda çalışmalarına devam edeceğinin altını çizdi.

Haber : Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz