28-30 Nisan tarihleri arasında Kırşehir'de düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Serbest Stil Güreş Türkiye Birinciliği müsabakalarında mücadele eden Vali Hilmi Tolun Ortaokulu öğrencileri, önemli bir başarıya imza atarak Türkiye şampiyonu oldu.

Canpolat Demirel, Emre Baran, Ali Dereli, Selahattin Eyüp Kızıltaş ve İsmail Mertkolu'ndan oluşan Vali Hilmi Tolun Ortaokulu Yıldızlar Serbest Stil Güreş Takımı, Türkiye şampiyonasında 3 Türkiye birinciliği ve 1 Türkiye üçüncülüğü elde etti. 79 puan ile takım puanı sıralamasında Türkiye şampiyonu olan Vali Hilmi Tolun Ortaokulu Yıldızlar Serbest Stil Güreş Takımı öğrencileri, Beden Eğitimi Öğretmeni Emrullah Çeleğen, Müdür Yardımcısı Harun Kadıoğlu ile Okul Müdürü Bayram Kaplan, İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman tarafından kabul edildi.

İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Vali Hilmi Tolun Ortaokulu Yıldızlar Serbest Stil Güreş Takımı öğrencilerini elde ettikleri bu büyük başarıdan dolayı tebrik ederken başarıda emeği olan öğretmen ve okul idarecilerine de teşekkür etti.

Editör: Mahmut Beyaz