Yükselen altın fiyatları düğün sezonunda insanları alternatif çözümlere yöneltirken, evlilik teklifinin vazgeçilmez parçası olan pırlanta ve  tektaş yüzükler evlilik arifesindeki çiftler tarafından büyük ilgi görüyor. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Blue Diamond Pırlanta Yöneticisi ve Pırlanta Uzmanı Berkan Surgun, her bütçeye uygun pırlantaların olduğunu ve pırlantaların çok büyük ilgi gördüğünü söyledi. Bin 190 TL’den, 5 bin TL’ye kadar pırlanta yüzüklerin olduğunu aktaran Surgun, müşterilerine model olarak yardımcı olduklarını söyledi.

GENÇ BAYANLARIN OLMAZSA OLMAZI

Genç bayanların olmazsa olmazının pırlanta yüzükler olduğunu ifade eden Surgun, düşük fiyatta olmasına rağmen çok şık modellerinin olduğunu söyledi. Surgun, “Altına oranla pırlantaya büyük rağbet var. Altın fiyatları oldukça yükseldi. Pırlantaya ulaşabilirlik oldukça kolaylaştı. Hem markamızın ürünleri olsun hem de diğer markaların ürünleri olsun fiyatlar oldukça uygun durumda. Düğün sezonunda baya tercih ediliyor. Şu anda tektaş yüzükler sıkça tercih ediliyor. Baget yüzük modelleri var, onlarda tercih ediliyor.  Genç bayanların olmazsa olmazı bu yüzükler diyebiliriz. Tektaş fiyatları bin 190 TL’den başlıyor. Kendi markamız Blue Diamond’ın baget yüzükleri, tek taş yüzükleri var. Şu anda en uygun fiyat garantisini veriyoruz. Kahramanmaraş’ta en uygun pırlantayı satan biziz. Halkımıza daha uygun fiyatlı ürünler satmaya çalışıyoruz. Amacımız piyasayı hareketlendirmek. Fiyatları olabildiğince düşürüyoruz. Fiyat skalası oldukça geniş. Tamamen ürünün gösterişine göre fiyatlar değişiyor. 3 bin TL’ye de çok güzel tektaş modellerimiz var.  5 bin TL’ye de modellerimiz var. Ancak, bin 190 TL’ye de gayet gösterişli modellerimiz var. Her bütçeye uygun pırlanta yüzüklerimiz var. Fiyatına göre gösterişi büyük olan çok ürünümüz var” şeklinde konuştu.

ALDIKLARI YÜZÜKLER MÜŞTERİLERİMİZİN İÇİNE SİNMELİ

Müşterilerin aldıkları yüzüklerin içine sinmesinin fiyata göre daha fazla önemsediklerini dile getiren Surgun, “Evlilik teklifi yapmaya gelenler aslında nasıl ürün alacağını bilemiyor. Tektaş yüzükler olsun, baget yüzükler olsun insanların kafası karışıyor. Ancak biz Blue Diamond olarak elimizden geldiğince müşterilere yardımcı oluyoruz. Ürün çeşitlerimiz oldukça fazla. Şu anda tektaş bayanların olmazsa olmazı durumda. Her 10 bayandan 9’u tektaş istiyor. Tektaş yerine baget yüzükte önerebiliriz. Gösteriş, zarafet, şıklık pırlanta da olmazsa olmaz. Sertifikalı, 6 ay garantili ürünleri müşteriye sunuyoruz. En uygun fiyat garantisiyle en iyi ürünü, en şık şekilde beğenilerine sunuyoruz. Yükselen fiyatlar konusunda insanlar oldukça zor durumda. Geçen yıla göre neredeyse 2 katına çıkan fiyatlar var. Yine de her müşterimizin bütçesine uygun ürünü sunmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince hem fiyat konusunda hem de model konusunda yardımcı oluyoruz. Bizim için fiyat 2. planda. Müşterimizin aldığı yüzüklerin içlerine sinmesini önemsiyoruz. Hediye olduğu için gerektiğinde değişimde yapabiliyoruz” diye konuştu.

Haber: Burak Alkaya

Editör: Mahmut Beyaz