19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yurt genelinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kentte kutlama adreslerinden birisi olan Heyecan Bahçesi, en yoğun günlerinden birisini yaşadı. ‘19 Mayıs Gençlik Buluşması’ adı altında Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından organize edilen program ile gençler ve aileleri çeşitli aktivite alanlarının bulunduğu Heyecan Bahçesinde doyasıya eğlendi. Tiyatro gösterileri, konser, ses yarışmaları ile katılımcılara unutamayacakları bir gün yaşatan Dulkadiroğlu Belediyesi, bu güzel etkinliğe ev sahipliği yapmanın gururunu yaşarken, düzenledikleri programa ilişkin açıklama yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Gençlerimize yapmış olduğumuz bu Heyecan Bahçemizin de bugün gençlerimiz tarafından kullanılmasından ziyadesiyle memnun olduk. Tam da istediğimiz bizim buydu” dedi. 

TAM DA İSTEDİĞİMİZ BİZİM BUYDU

Başkan Necati Okay: “İki yıllık pandemi sürecinde hemşerilerimiz biraz bunaldılar, çok şükür bu pandemi sürecini atlattık ve artık normalleştik. Gençlerimize yapmış olduğumuz bu Heyecan Bahçemizin de bugün gençlerimiz tarafından kullanılmasından ziyadesiyle memnun olduk. Tam da istediğimiz bizim buydu. Gençlerimiz daha iyi eğitim alabilmeleri, daha hoşça vakit geçirebilmeleri, daha iyi yaşayabilmeleri adına bu heyecan bahçelerini ve buna benzer çeşitli spor tesislerini organize ediyoruz.”

KAHRAMANMARAŞ’IMIZA GÜZEL BİR MEKÂN, OLUŞTURDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUZ

Heyecan Bahçesine ilişkin de konuşan Okay, “Heyecan Bahçemiz 50 dönümlük bir alan içerisinde ve içerisinde her türlü heyecan aktivitesinin bulunduğu mekân. Bizim buradaki zıplayanımız bayağı uzunu bir mesafede ve yüksekte hakikaten burada kaymak biraz cesaret ister. Aşağıdaki ip parkurumuz yaklaşık 45-50 dakikada tamamlanabilen iyi standartlarda bir parkur. Yine buradaki duvara tırmanmalar, halatla atlamalar, serbest düşüş aktiviteleri ve Heyecan Bahçemizin içerisindeki heyecan kafemizden de gençlerimiz ve tüm hemşerilerimiz faydalanabilirler. Kahramanmaraş’ımıza güzel bir mekân, oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Tüm hemşerilerimizi Heyecan Bahçemize bekliyoruz. Bu arada tüm hemşerilerimizin ve özellikle gençlerimizin Gençlik ve Spor Bayramı’nı da kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Programa, AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Feyzullah Eren Aşçı, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Kerem Erdoğan, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Dulkadiroğlu Belediyesi Meclis Üyeleri, gençler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz