KSÜ Gençlik Otağında gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı yaptı. Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan’a etkinliğe konuşmacı olarak teşrifleri için teşekkür eden Rektör Yardımcısı Saltalı, KSÜ Türk Dünyası Araştırmaları Öğrenci Topluluğu üyesi gençlerin, Türk gençliğinin geleceğine yönelik farkındalığının çok kıymetli olduğunu ifade etti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kahramanmaraş Şube Başkanı Dursun Nar da kısa bir selamlama konuşması yaparak, etkinliğe katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan ‘Türk Gençliğinin Geleceği’ başlıklı söyleşisini gerçekleştirdi.

Gençlik ve öğrencilik yılları, eğitim ve kariyer sürecini katılımcılarla paylaşan Milletvekili Aycan, Türk eğitim sistemi ve Türk Gençliğinin geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye ve Türk gençliğinin güncel durumu ve geleceğine ilişkin değerlendirmelerini paylaşan Prof. Dr. Sefer Aycan, katılımcılar tarafından yöneltilen soruları da cevaplandırdı.

Editör: Mahmut Beyaz