Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatı, İsrail’i protesto etmek için Atatürk Meydanı’nda basın açıklaması düzenledi. Düzenlenen basın açıklamasına Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Dere, Onikişubat İlçe Başkanı Alaaddin Aksoy ve partililer katıldı. Kudüs’ün Müslümanlar için önemine değinen Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Dere, Mescid-i Aksa’ya saldıran İsrail’i lanetledi. Hükümeti de eleştiren Başkan Dere, İslam İş Birliği Teşkilatı’nın İsrail’i kınaması gerektiğini ifade etti.

GÜN; MESCİD-İ AKSAMIZA VE KUDÜSÜMÜZE SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR

Başkan Dere sözlerini şu şekilde sürdürdü: “İnancımızın kutsal şehirleri arasında Mekke ve Medine’den sonra 3 şehir olan Kudüs ve Mescid-i Aksa kan ağlıyor. Mübarek Kudüs’le ilgili birkaç bilgi sunmak istiyorum: İnsanlık tarihi içerisinde 124 bin peygamberin uğradığı peygamberler şehirdir. Kudüs, Hz. İsa’nın göğe çekildiği bir şehirdir. Peygamberimizin Hacer’ül Muala’nın altında tüm peygamberlere namaz kıldırdığı şehirdir. Kudüs, Hz. Muhammed Mustafa’nın miraca çıktığı mabettir. Tüm müminlere namazla göklere yükselmenin müjdesinin verildiği şehirdir.  Kudüs etrafı mübarek kılınan ümmetin namusudur. Gün; namusumuza, Mescid-i Aksamıza ve Kudüs’ümüze sahip çıkma günüdür. Gün ümmet olarak, İslam Âlemi olarak ve Türk milleti olarak kıyama kalkma günüdür. Gün mutlaka fiili adımlar atma günüdür. Gün konuşma günü değil kınama günü değil, toplantılar yapıp nutuk atma günü değildir. İcraat yapma günüdür.    

TSK ÖNCÜLÜĞÜNDE İSLAM BARIŞ GÜCÜ OLUŞTURULMALIDIR                           

Buradan hükümete sesleniyoruz: ‘One minute! one minute!  one minute!’ dediniz. ‘Siz çocukları kadınları öldürmeyi iyi bilirsiniz!’ dediniz. ‘Tanklarla diri diri Filistinlileri çiğnersiniz!’ dediniz.

‘Vahşice gecekondularının üzerinde savaş makinalarını siz yürütürsünüz!’ dediniz.

‘Siz katilersiniz!’ dediniz. İmanımıza gönlümüze su serpmiştiniz. Şimdi soruyoruz size ne oldu? Azıcık bir menfaat için doğal gaz boru hattı Türkiye’den geçecek diye, Katil İsrail, cani İsrail; dostum İsrail ilan ettiniz! İlkelerimize ne oldu? İmanımıza ne oldu? Kendinize gelin! Katillerin en eli kanlısı İsrail’in başı Issac Herzog’un Türkiye’mizde ne işi vardı? Milletimiz adına sizi protesto ediyoruz. Siz bu korkak Yahudi’ye cesaret verdiniz. İşte mübarek mabedimize; imanınıza; ibadet eden kardeşlerimize saldırıyorlar.  Şimdi memnun musunuz? Beyanat veriyorsunuz kınıyormuşsunuz. Bu millet sizleri katmerli kınıyor! Tekrar uyarıyoruz. Allah’ın laneti kınamakla bu olayı geçiştirmek isteyenlerinde üzerine olacak. Elim bir azap gününden sakının! İstediğiniz kadar kınayın istediğiniz kadar beyanat verin; onlar bundan anlamazlar; 80 yıllık işgal tarihlerinde alınan BM kararları dâhil hangi karara uydular. Onlar tek şeyden anlarlar; oda güçtür. 54. Erbakan Hükümeti döneminde Filistin’in El Halil bölgesinin koruması için bölgeye TSK Birliğini Erbakan hocam göndermiştir. Bu güç oraya vardıktan sonra bir tane Filistinlinin burnu kanamadı. Şimdi hükümetimizin yapması gereken adımları anlatıyoruz. Derhal İslam işbirliği teşkilatı toplanma çağrısı yapmalısınız; teşkilat toplanmalıdır. Diğer ülkelerin katılımıyla TSK öncülüğünde İslam Barış Gücü oluşturmalısınız. Doğu Kudüs Filistin’in başkenti değil; Tüm Kudüs Filistin Devletinin Başkentidir kararı almalısınız. BM tanınan Filistin devletinin talebiyle İslam’ın Sancaktarı TSK’nın öncülüğünde Kudüs’e İslam Barış Gücü’nü göndermelisiniz. Bölgemizde zehir kovanı gibi etrafa şer saçan 15 Temmuz’da tanker uçakları kaldırıp FETÖ terör örgütüne destek veren incirlik üssünden ABD el çektirilmelisiniz.    

UYUYAN DEV UYANIYOR                                                 

Yine İsrail’i füze saldırılarından koruma amaçlı kurulan Malatya kürecik füze üssü derhal kapatılmalısınız. Suriye’ye binlerce tır silah yığarak PKK’ya destek veren, ülkemizi parçalamak isteyen ABD ye Müttefikimiz, stratejik ortağımız gibi ifadelerle hitap etmek Milletimizin yüreğine hançer saplamaktır. Bu zavallı ifadelerden ve fikirden vaz geçmelisiniz. Bütün bu kararları alırken ‘onların silahı var. Bombası var, uçakları var, parası var, ne ile mücadele edeceğiz’ diye düşünenler olabilir. Onlara sözümüz Kahramanmaraş’ı işgal eden Fransız komutana Şeyh Ali Sezai Efendi’nin Cevabını hatırlatıyoruz. Komutan Sizin makinalılarınız tanklarınız toplarınız olabilir; Unutmayın ki bizimde Allah’ımız var diyoruz. Ey İslam’ın Sancaktarı Aziz Milletim beklediğiniz günler gelmektedir. Lanetlenmiş bir kavim bütün dünyayı sömürüyor. İnsanlığın kanını emiyor. Virüs salgını ile ülkelerin ekonomisini bitirdiler. Karanlığın en koyu olduğu zamanları yaşıyoruz. Bir başka deyişle aydınlığa en yakın zamanı aydınlık çağının öncüsü Türk Milletidir. Unutmayın bu asır bizim asrımızdır. Uyuyan dev uyanıyor.      

ZAFER İNANANLARINDIR VE ZAFER YAKINDIR

                                         

Ey Siyonistler Ey Yahudiler Mescidi Aksaya saldırmakla sanıyorsunuz ki öldürerek katlederek bombalayarak Kudüs’ü işgal ederiz. Armegedonu başlatırız; arzı mevutu vaat edilmiş topraklardaki büyük İsrail devletini kurarız. Siz sadece cehenneme gidiş biletinizi alıyorsunuz. Biz diyoruz ki öldürdüm sakın sanmayın. Ey Anadolu aslanları. Yahudi seninle direk savaşamaz. Hazır olun yaşanabilir bir Türkiye için; Yeniden Büyük Türkiye için; yeni bir dünya için insanlık sizi bekliyor. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır. Gazanız mübarek olsun.”

Editör: Mahmut Beyaz