Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, yarın idrak etmeye başlayacağımız Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında tüm hemşerilerinin bayramını kutlayan Vali Coşkun, seyahat çıkacak vatandaşlara da trafik kurallarına uyma konusunda uyardı. Bayram sevincinin hüzne dönüşmemesini isteyen Coşkun, “Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmeniz ve bayram sevincimizin hüzne dönüşmemesi için seyahate çıkacak olanlar başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan trafikte azami derecede dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına riayet etmelerini istirham ediyoruz” diye konuştu.  

BAYRAMLARIMIZ VESİLESİYLE VATANDAŞLARIMIZ ARASINDAKİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DUYGULARI KUVVETLENMEKTE

Vali Ömer Faruk Coşkun, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kurban Bayramını milletçe birlik ve beraberlik içerisinde idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının tazelenmesine, dargınlıkların bitirilmesine, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan bayramlar, geçmişle gelecek arasında güçlü bir bağdır. Milli ve dini değerlerimizin, gelenek ve göreneklerimizin daha çok hissedildiği Bayramlarımız vesilesiyle vatandaşlarımız arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duyguları kuvvetlenmekte, birlik ve beraberlik şuuru daha da güçlenmektedir.

HEMŞERİLERİMİZİN KURBAN BAYRAMI’NI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM

Bayramları vesile bilmek, aziz şehitlerimizi ve kıymetli ailelerini bir kez daha minnetle ve şükranla hatırlamak, kahraman gazilerimiz ve ailelerini unutmamak, akrabalık, komşuluk ve dostluk bağlarını pekiştirmek, aile büyükleri ve tüm sevdiklerimizle kucaklaşmak bizleri daha da güçlü kılacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, bayramın birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılması dileğiyle, bütün hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bayramımız mübarek olsun.”

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz