Pandemi nedeniyle yaklaşık 2 yıldır gerçekleştirilemeyen iftar programları bu yıl tekrardan idrak edilmeye başlandı. Bu çerçevede Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı da Ramazan ayının maneviyatını kavramak; ülküdaşlar arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı artırmak amacıyla Onikişubat ilçesi 15 Temmuz Millet Bahçesi içerisinde bulunan Manzara Cafe’de iftar programı gerçekleştirdi. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın onur konuğu olduğu programa; Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Kültür ve Turizm İl Müdürü Seydihan Küçükdağlı, şehit aileleri, Gaziler, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile ilgililer katıldı. 


UZUN BİR SÜREDEN BERİ KAHRAMANMARAŞ’IMIZI ZİYARET EDEMEMİŞTİK 
Ramazan ayının manevi ikliminin yoğun bir şekilde hissedildiği programda konuşan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Kahramanmaraş Ülkü Ocaklarımız çok başarılı çalışmalara imza atarken bugünde yapmış olduğu bu iftar programıyla beraber bizleri bir araya getirerek, güzel bir çalışmayı başarmış oldular. Uzun bir süreden beri Kahramanmaraş’ımızı ziyaret edememiştik fakat bu iftar programıyla beraber sizlerle beraber olmak bizlere nasip oldu" diye konuştu. 


BİR MİLLETİN GELECEĞE DAİR EN ÖNEMLİ HAZİNESİ GENÇLİĞİDİR
Ahmet Yiğit Yıldırım, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Ülkü Ocaklarımız Türkiye’nin dört bir yanında önemli ve özverili bir şekilde çalışmalarını devam ettiriyor. Ülkü Ocakları bir gençlik teşkilatıdır ve sadece Türkiye’nin değil dünyanın en büyük teşkilatı olarak dostlarımıza güven düşmanlarımıza korku verebilecek bir çalışmayla mücadelesini sürdürmektedir. Bir milletin geleceğe dair en önemli hazinesi gençliğidir. Eğer arkamızda iyi yetişmiş bir gençlik bırakırsak, değerlerimizi, kültürümüzü, töremizi emanet edebileceğimiz bir gençlik varsa gelecekten asla endişe etmeyiz. Ama gençliğimizi iyi yetiştiremezsek, onlara değerlerimizi veremezsek, bugünkü kazanımlarımızın hiçbir anlamı olmayacak. O yüzden Ülkü Ocakları Türk gençliğini yetiştirebilmek; imanlı, ahlaklı, vatanını seven bir şuurda geleceğe dair hedefler, ülküler taşıyabilecek şekilde yetiştirilebilmesi için çalışmalarını devam ettiriyor.”


TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN
Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar ise şunları söyledi: “Mübarek Ramazan ayının vatanımıza milletimize, devletimize ve teşkilatımıza dirlik, birlik ve hayırlar getirmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum. İftar davetimize katılım sağlayan başta Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi olmak üzere, soframızda bir araya gelen bütün dava arkadaşlarıma ve kıymetli misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum. Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin.”
Konuşmaların ardından semazenlerin gösterisi ile devam eden program, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. 
Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz