Kahramanmaraş’ta 24 yıldır özel gereksinimli çocuklara hizmet veren ve bu alanda kentte öncü olan Sevinç Yağmuru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 24. kuruluş yılı kutlamalarına çocuklar ve velileri katıldı. Çocukların birçok oyun oynayarak ve şarkılar söyleyerek renk kattığı şenliklerde, katılanlar doyasıya eğlendi. Şenlik sonrası değerlendirmelerde bulunan Özel Sevinç Yağmuru Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Osman Demirci, kurumlarının alanında Türkiye’nin en iyilerinden birisi olduğunu belirtti ve nice kuruluş yıllarını görmeyi diledi.

x

“NİCE 24 YILLARI GÖRÜRÜZ İNŞALLAH”

Yaklaşık 600 öğrenci ve 60 personelle hizmet verdiklerini ifade eden Demirci, “Kurumumuz özel çocuklara hizmet veren bir rehabilitasyon merkezi. Özel eğitime ihtiyacı olan birçok engellilik durumuna sahip çocuklara hizmet veriyoruz. Yaklaşık 600 öğrenci ve 60 civarında personelle çalışan, bu konuda Türkiye’nin en iyilerinden birisi haline gelmiş durumda kurumumuz. İşini en iyi şekilde yapmaya çalışan ve kendisine duyulan güveni boşa çıkartmamaya çalışan bir kurumuz. Bugün kurumumuzun 24. kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlediğimiz şenlikte bir aradayız. Çocuklarımızla, velilerimizle, misafirlerimizle güzel bir gün geçiriyoruz. Daha nice 24 yılları görürüz inşallah diyorum” ifadelerini kullandı.

ÖZEL ÇOCUKLARA HİZMET ETMEKTEN ALDIĞIMIZ HAZZI HİÇBİR ŞEYE DEĞİŞMEYİZ

Sevinç Yağmuru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucularından Recep Güzel ise, özel çocuklara hizmet etmekten aldıkları hazzı ve aldıkları duayı hiçbir şeyle değişmeyeceklerini vurgularken, daha nice yılları görmeyi diledi. Güzel, “Sevinç Yağmuru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin kurucularındanım. Bugünde ailelerimiz ve öğrencilerimizle birlikte 24. yılımızı kutluyoruz. Şehrimize böyle güzel bir kurumu kazandırmamızdan, böyle istisnai bir alanda eğitim vermekten gurur duyuyoruz. İnşallah, daha nice yılları görürüz. Allah bizi utandırmasın. Bu özel çocuklara hizmet etmekten aldığımız zevki, hazzı, duayı, hiçbir şeyle değiştiremeyiz ve karşılaştıramayız” şeklinde konuştu.

EN İYİ HİZMETİ VEREBİLMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Sevinç Yağmuru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görevli Öğretmen Uhut Polat ise, en kaliteli hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi. Polat, “Kurumumuzun 24. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Velilerimizin de katıldığı çok coşkulu bir kutlama yaptık. Burada tüm özel öğrencilere ve velilere en kaliteli, en iyi hizmeti verebilmek için tüm mesai arkadaşlarımızla çabalıyoruz. İnşallah, daha nice 25, 26 ve 27. yıllar diyelim. Bu şenliklere katılan tüm velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonda büyük pay sahibi olan mesai arkadaşlarımın hepsine ve bize bu imkanı sağlayan okul yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber: Burak Alkaya

Editör: Mahmut Beyaz