Kentin ve Bertiz yöresinin tanınmış simalarından iş insanı Fahri Yaşar’ın yakışıklı oğlu Cengiz Yaşar, Seda Boz ile hayatını birleştirdi. Genç çiftin düğün töreni, Starlight Wedding düğün salonunda gerçekleştirildi. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin düğün töreni pasta kesimi ve tebriklerin kabulü ile devam etti. Düğün töreni renkli ve eğlenceli anlara sahne oldu. Cengiz ve Seda’nın nikâh masasında ‘evet’ diyerek, hayatlarının sonuna kadar sürmesi umudu ve dileği ilk adımını attıkları evlilik akdini başlatmış oldular. Muhteşem gecede çifti aileleri, akrabaları, aile dostları ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Gerçekleştirilen rüya misali düğün töreninde gençler ve onlara eşlik eden konuklar gecenin ilerleyen saatlerine kadar bol bol dans etti ve eğlendi. Düğün törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Arslanhan ve çok sayıda davetli katıldı.


NİKÂHI BAŞKAN GÜNGÖR KIYDI

Genç çiftin resmi nikâhını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör kıydı. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, evlilik cüzdanını geline vererek, çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Güngör, “İki güzel çocuğumuzun mutluluğuna şahitlik ediyoruz. Öncelikli olarak çiftlerimizi tebrik ediyorum. Allah mutlu ve mesut etsin, bir yastıkta kocatsın. İnşallah ömür boyu mutlu olacaklar, vatanımız ve milletimiz için hayırlı güzel evlatlar yetiştirecekler. Yuvanızın cennet yuvası olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı. Nikâh merasiminin ardından genç çift, dans müziğiyle sahneye çıkarken gönüllerince eğlendi.

FAHRİ YAŞAR İLK KEZ KAYINBABA OLDU

İlk kez kayınbaba olmanın mutluluğunu yaşayan damadın babası Fahri Yaşar, mutlu günlerinde yanlarında olan dostlarına teşekkürlerini sundu. Yaşar, “Düğünümüze gelen bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan dostlarıma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, hepsinin ayaklarına sağlık. Başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’den en küçük misafirimize hoş geldiler sefalar getirdiler. Düğünümüze gelemeyen dostlarımın da canı sağ olsun, gelemeyen dostlarımın çoğu arayıp tebrik ettiler onlara da çok teşekkür ediyorum. Cengiz, benim evlenen il çocuğum, çok güzel bir duygu. Allah’ım bu güzel duyguyu herkese nasip etsin” dedi.

Manşet Gazetesi olarak Boz ve Yaşar ailelerini tebrik eder; genç çifte ise bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Editör: Mahmut Beyaz