Gelecek Partisi Onikişubat İlçe Başkanlığı’na Hacı Ali Kalakenger atandı. Çiçeği burnunda İlçe Başkanı Kalakenger, yetki belgesini Gelecek Partisi İl Başkanı Muharrem Çevik’ten aldı.

Eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu liderliğinde 2019 yılında kurulan Gelecek Partisi, kısa zamanda 81 ilde teşkilatlanmış ve yeni üye kayıtlarıyla birlikte son dönemde parlayan siyasi partiler arasına girmişti. Bu tarihlerde Kahramanmaraş’ta da Muharrem Çevik liderliğinde teşkilatlanan Gelecek Partisi’nde Onikişubat İlçe Başkanlığı görevini daha önce Cengiz Çiçek üstleniyordu. Çiçek’in işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevi bırakmasının ardından Gelecek Partisi Onikişubat İlçe Başkanlığı’na atanan Hacı Ali Kalakenger, yetki belgesini aldı. Atama töreninde konuşan Gelecek Partisi İl Başkanı Muharrem Çevik, Hacı Ali Kalakenger’in Onikişubat’ı en iyi şekilde seçimlere hazırlayacağını kaydetti. Çevik, “Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi’nde bir bayrak değişimi yapıyoruz. Bayrak değişiminde Cengiz kardeşimiz, kurucu ilçe başkanımız kurulduğumuz günden bu yana yanımızda oldu. Her zaman her daim zorluklara göğüs gerdiler. Onikişubat İlçesi’nde özveri ile çalıştı. Kendi işlerini aksattı. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle görev değişikliği kararı aldı. Partimizi bırakmıyor. İlçe Başkanlığı görevini Hacı Ali Kalakenger’e gönül rahatlığı ile devretti. Hacı Ali Bey’in Onikişubat’ta daha özverili çalışacağına inanıyoruz. Onikişubat’ı hak ettiği gibi, layıkıyla seçimlere hazırlayacaktır. 2023 seçimleri çok önemli. 2023 seçimlerine Kahramanmaraş teşkilatı olarak biz hazırız. Biz hazırlanmaya devam ediyoruz. Partimizi kurumsallaştırma çalışmalarını disiplinle yapıyoruz. Bütün çalışmalarımız bu yöndedir” şeklinde konuştu.

KAHRAMANMARAŞ’TA BİRİNCİ PARTİ ÇIKACAĞIMIZI UMUT EDİYORUZ

Önümüzdeki yıl yapılacak seçimlerle ilgili hedeflerinin Kahramanmaraş’ta birinci parti çıkmak olduğunun altını çizen Çevik; “İnşallah Kahramanmaraş’ta, hem Onikişubat’ta hem de tüm ilçelerde birinci parti çıkmak için kendimize hedef koyduk. Kahramanmaraş’ta çok fazla gönüllümüz var. Gönüllülerimiz görünmez kahramanlarımızdı. Üye sayımızın en az 5 katı kadar gönüllülerimiz var. Bunlarda bize umut veriyor. Heyecan veriyor. Kahramanmaraş’ta inşallah birinci parti olarak çıkacağımızı umut ediyoruz. Buna biz inandık, herkesin de inanmasını istiyoruz. Bugüne kadar yaptığı görevlerden dolayı Cengiz Çiçek kardeşime tüm teşkilatımın huzurlarında kendisine teşekkür ediyorum. Kendisini İl Başkan Yardımcısı olarak atamasını yaptım. İl Başkan Yardımcısı olarak görevine devam edecek. Birlikte çalışacağız” diye konuştu.

Editör: Mahmut Beyaz