İyi Parti Milletvekili Adayı ve Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı, iftar yemeği düzenledi. İyi Parti İl Başkanlığı önünde düzenlenen iftar yemeğine parti il yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Programda konuşan İyi Parti Milletvekili Adayı ve Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı, birlik ve beraberlik vurgusu yaparken, ülkenin düzelmesinin çaresi olarak İyi Parti iktidarını gösterdi. Kendilerine düşen vazifenin ülkeye hizmet olduğunu belirten Bastırmacı, ülkedeki mevcut sistemin değişmesi gerektiğini söyledi.

ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİM TÜRKİYE’NİN SON SEÇİMİ OLARAK DEĞERLENDİRİLİYOR

Bastırmacı sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bizim amacımız sizlerle hemhal olmak, birlik olmak ve beraber olmaktır. Tek amacımız İyi Parti’nin Türkiye’de bize umut bağlamış; yolsuzluklarla, hırsızlıklarla, tek adam rejimiyle mücadele eden bir siyasi hareketin neferi olarak bize düşen vazife başta teşkilatlar olarak beraber olmamız, birliğimizi sağlamamız ve memleketimizi fethetmek için kanımızın son damlasına kadar birlikte mücadele etmektir. İnanıyorum ki; bu cesur yürekliler Genel Başkanımızın yola çıktığı yol arkadaşları olarak bunu başaracaktır. Allah’ın izniyle İyi Parti’ye umut bağlamış ve İyi Partiyi anlamaya çalışan Kahramanmaraşlı hemşerilerimizle önümüzdeki dönemde olanlara bir dur diyeceğiz. Bize düşen vazife bu ülkeye hizmet etmektir. Bu millete hizmet etmektir. Önümüzdeki seçim Türkiye’nin son seçimi olarak değerlendiriliyor. Vatan toprağı Ortadoğu projesinden dolayı her tarafı sarılmış, toplum bozulmuş, kadınlarımıza şiddet ve ayrılıklar, yolsuzluklar, yoksulluklar ve aklınıza ne geliyorsa Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ortaya koyduğu siyasi hareketin bu ucube sistemin değişmesi gerektiğini halkımız bir kere daha anlamıştır. Artık tek çare İyi Parti’nin iktidarındadır. Bu nedenle hepinize görevler düşüyor.”

İKTİDARIN YOLU ÇALIŞMAKTIR

İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel ise iktidara gelme yolunun çalışmak olduğunu ifade etti. Yapılan her işte ‘iyi niyet’ vurgusu yapan Çabukel, iktidara özelleştirmeler konusunda eleştirilerde bulundu. Çabukel, “Ülkemizi yönettiklerini zannedenler, şu yerel yönetimlerle ülkenin yerelini yönettiklerini zannedenlerin sizden ödü kopuyor. İktidarın yolu çalışmaktır. Severek çalışmaktır. İyiyi ve iyi niyeti götürmektir. Yaptığımız her işte, ticarette, eğitimde ve sosyal hayatımızda birinci önceliğimiz iyi niyettir. Birliğimize güvenmektir. Bizi yönettiklerini zannedenler yüzüne iyilik yapmak zor durumdadır. Onlar ülkemizi, birliğimizi, arkadaşlığımızı, dostluğumuzu ve en önemlisi aile ortamımızı bozdular. Bunu yaparken hiç çekinmeden sizleri ateşe atmak istediler. Bizim gençlerimizin, çocuklarımızın yarınlarını çalmak istediler. Nitekim bunu başardıklarını zannediyorlar. Ülkemizde onlarca özelleştirme yaptılar.  30 yıllık varlığımızı ipotek altına aldılar. Geleceğinizin varlığını harcadılar. Bu hukuksuz, haksız dayatmaya el atacağız ve halka ait olan sizlere ait olan bütün varlıkları yüce Türk Milleti’ne yeniden vereceğiz. Ülke yönetmek nedir? Onlara öğreteceğiz. İktidar olduktan çok kısa süre sonra devlet nedir, devlet nasıl çalışır, devlete nasıl sahip çıkılır, yetimin hakkı nasıl yedirilmez bunları öğreteceğiz” ifadelerini kullandı.

Program, sonunda ise İyi Parti saflarına katılanlara rozetleri takıldı. 

Editör: Mahmut Beyaz