Her Müslüman’ın, inancı gereği yeryüzünün huzur ve barış içinde olmasını istediğinin altını çizen Serdar Salih Çiçekçi, “Bunu istemeye mecburuz. Ayrıca, iş dünyası olarak bizler; sadece ramazan ayında değil tüm zamanımızda, iyilik için çalışmak, üretmek, kazanmak ve paylaşmakla yükümlüyüz” ifadelerini kullandı.

Çiçekçi, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Bir ay boyunca bir büyük kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık. Şehrimizde, mahallemizde, akrabalarımızla, komşularımızla, Şehitlerimizin bizlere emaneti kardeşlerimizle, Gazilerimizle, yetim kardeşlerimizle sofralarda ekmeğimizi, suyumuzu bölüştük. Nihayetinde, Çok şükür bayramımızı da idrak ediyoruz. Bayramlar, Rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir fırsattır.

MÜSLÜMAN ÂLEMİNİN RAMAZAN BAYRAMINI ŞUBEMİZ ADINA KUTLUYORUM

Bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan bir tatil günü değil, insanî ve İslamî güzelliklerin birlikte yaşandığı; anne babanın ziyaret edilip, sıla-ı rahim yapıldığı günlerdir. Bu bayramda da günlük hayat içerisinde ziyaret etmeyi ihmal ettiğimiz eş, dost ve akrabamız ile bir araya gelerek, bayramı layıkıyla yaşayalım. Bu vesileyle Müslüman Âleminin Ramazan Bayramını MÜSİAD Kahramanmaraş Şubemiz adına kutluyor, Yüce Allah’tan nice bayramları sağlık huzur ve mutluluk içerisinde geçirmeyi temenni ediyorum.”

 

Editör: Mahmut Beyaz