MHP Dulkadiroğlu İlçe Yönetimi, MHP Belediye Meclis Üyeleri, Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Arslanhan ve STK temsilcilerin de yer aldığı iftar programına muhtarlar yoğun ilgi gösterdi.
    MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı, iftar programında Ramazan ayının anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmasında;
“İçerisinde bulunduğumuz, rahmet, bereket ve huzur ayı olan Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ederim. Ramazan ayı, kardeşlik ayıdır. Paylaşma ayıdır. Ramazan ayı, Kur’an ayıdır. İftar sofralarında ve sahur gecelerinde semaya kalkan dua ayıdır. Böylesine önemli bir ayda, İftar davetimize icap ederek bizleri mutlu ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. “Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan” bu mübarek ayın, sizlere,   hanelerimize, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
 "Esnaf ziyaretleri yapıyoruz, STK’larımıza misafir oluyoruz. Bu vesileyle halkımızla bir arada olmaya azami ölçüde özen gösteriyoruz. MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı olarak resmi kurum ve kuruluşlarımızla yakın temas içinde olarak milletimizin menfaatleri çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz.” Diyen Başkan Ömer Emrah Satıcı, Ramazan ayı boyunca  da halk  ile iç içe olmaya devam edeceklerini dile getirdi. 
MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı; iftar davetlerine katılım sağlayan misafirlere ve mahalle muhtarlarına ayrı ayrı teşekkür ederken muhtarlığın bir iş olmadığına, gönülden gelen ulvi bir vazife olduğuna değindi. 
 “Değerli muhtarlarımız; sizlerin hiçbir siyasi parti ismi belirtmeksizin mahalle halkı tarafından ismen seçilmeniz, sözünüzle, tavrınızla, çalışkanlığınızla halkımızın gönlünde taht kurduğunuzun ispatıdır. 
Muhtarlarımızın halkımızın güvenini kazanmış çalışkan, adil, hukukun üstünlüğüne inanmış kişiler olması, ülkemizin demokrasinin güçlü kılınmasında mihenk taşı vazifesi görmektedir. Bu yüzden MHP teşkilatı olarak, sizlere bu ulvi vazifenizde başarılar diliyoruz. 


Halkın istek ve arzularını, sıkıntılarını ilk elden bir üst makama bildiren, sorunların çözümü için gece gündüz demeden çalışan, uğraş veren muhtarlarımızdır. Sizlerin milletimizin için çalışırken nasıl fedakârlıklarda bulunduklarınızın bizatihi tanığı olarak bu sözleri söylüyorum. Halkımız adına yaptığınız hizmetlerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  
          Muhtarlarımız varlığı, çalışkanlığı devletimizi güçlü kılmaktadır. Şehir merkezindeki bir mahalleden ülkemizin en ücra noktalarındaki mezralarına kadar hizmetin milletimize buluşmasında muhtarlarımızın rolü çok büyüktür. Biz MHP teşkilatları olarak, bu durumun bilincindeyiz. Ve bu ulvi vazifenin yerine getirilmesinde her zaman, kayıtsız şartsız muhtarlarımızın yanında olduk, yanında olmaya devam edeceğiz.” Diyerek muhtarların önemine ve vazifelerinin kutsiyetine dikkat çeken Başkan Ömer Emrah Satıcı; iftar programlarının geleneksel hale getirilmesi temennisiyle sözlerini tamamladı. 
Programa katılan muhtarların, Ramazan ayının uhrevi yapısına uygun samimi bir ortamda gerçekleştirilen iftar programından memnun kaldıkları gözlendi.

Editör: Mahmut Beyaz