DEVA Partisi Onikişubat İlçe Teşkilatı Aliya İzzetbegoviç Rekreasyon Alanı’nda canlı müzikli Ramazan şenliği düzenledi. Düzenlenen Ramazan şenliğine DEVA Partisi İl Başkanı İrfan Karatutlu, DEVA Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Hakan Dedeoğlu ve partililer katıldı. Kurulan stant ile halka DEVA Partisi’nin politikaları anlatıldı, üye ve gönüllü kaydı yapıldı. Programda konuşan DEVA Partisi İl Başkanı Karatutlu, DEVA Partisi’nin halkın tüm sorunlarıyla ilgilendiğini ve halkın partisi olduğunu vurguladı. Halka parti politikalarını anlattıklarını ifade eden Karatutlu, halktan aldıkları geri dönüşlerin çok iyi olduğunu belirtti.

“HALKIMIZ DEVA PARTİSİNİ BENİMSEDİ”

Karatutlu şunları kaydetti: “Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Onikişubat İlçe Teşkilatımızın öncülüğünde Aliya İzzetbegoviç Parkı’nın önündeyiz. Belki de Türkiye’de bir ilk olarak AK Parti Gençlik Kollarıyla karşı karşıya bir program oluştu. Medeni bir şekilde anlaşarak etkinliğimize devam ediyoruz. DEVA Partisi’nin halkın partisi olduğunu düşünüyoruz. Halkla iç içe olan bütün programlarda biz varız. Dulkadiroğlu Teşkilatımız Ramazan ayında 30 gün boyunca Demokrasi Parkı’nda program yapmaktadır. Burada hem üye kaydı hem de gönüllü kaydı yapıyoruz. Halkın temenni ve dileklerini alıyoruz. Bu çerçevede bizim programlarımızdan bahsediyoruz. Özellikle ekonomik eylem planlarımızdan bahsediyoruz. Biliyorsunuz ülkemizde yoğun bir ekonomik kriz var. Bu krizin DEVA kadrolarıyla, DEVA iktidarında nasıl aşılacağını halkımıza anlatıyoruz. Aldığımız geri dönüşler çok güzel. Halkımız artık DEVA Partisi’ni benimsemiş durumda ve gelecekte iktidarın bir parçası olacak diye görmektedir.”

“VATANDAŞLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK İSTEDİK”

DEVA Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Hakan Dedeoğlu ise, vatandaşların sıkıntılı günlerden geçtiğini ve bir nebze olsun bu tarz etkinliklerle yüzlerini güldürmek istediklerini söyledi. Dedeoğlu, “Vatandaşlarımız şu anda sıkıntılı buhranlı günlerden geçiyor. Bu sıkıntılı günlerde yüzlerinde bir tebessüm yaratabilirsek bizim mutluluk kaynağımız olur. Bugün canlı müzik eşliğinde DEVA Partisi’ni tanıtıyoruz. Aynı zamanda vatandaşlarımıza küçük ikramlarımız oluyor. Üye ve gönüllü kayıtları yapıp partimizin politikalarını anlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Burak Alkaya

Editör: Mahmut Beyaz