Çocuk, erkek ve kadın spor ayakkabı modellerini Tarihi Kapalı Çarşı 3. girişinde Kahramanmaraşlı vatandaşların beğenisine sunan Genç Spor, her kesime hitap eden fiyat anlayışıyla günden güne büyümeye devam ediyor. Kaliteden ödün vermeden 6 yıldır kent halkına hizmet veren ve büyük mağazaların sattığı kalitede ürünleri alıcısıyla buluşturan Genç Spor, sürekli kendini yenileyerek çağın satış tarzlarına uygun hareket ediyor. Sosyal medyayı da aktif kullanarak Türkiye’nin her bölgesine istenilen ayakkabıyı gönderebilen Genç Spor, ismini Türkiye çapında duyurmak için var gücüyle çalışıyor. Yaptığı kampanyalarla da adından sıkça söz ettiren Genç Spor, kampanyalara bir yenisini daha ekleyerek Ramazan Bayramı’na özel satışlarında yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. Bu çerçevede yaptıkları kampanya, satışları ve sektörle alakalı gazetemize açıklamalarda bulunan Genç Spor işletmecisi Murat Kızıltaş, “İnsanlar Kapalı Çarşıdan aldığı ürünü kesinlikle ama kesinlikle kötü ya da gereksiz mal gibi düşünüyor. Biz artık burada kaliteyi artırdık. İnsanlar bunun farkında değil” dedi.

İNSANLARDA BİR MARKA TAKINTISI VAR

Murat Kızıltaş konuşmasının devamında şunu söyledi: “Biz burada Kemal Tanca, DGN ve FLO gibi büyük mağazaların sattığı kalitelerde ürünlerde satıyoruz. Ama üzerinde Kemal Tanca yazmıyor ama üzerinde DGN yazmıyor ama üzerinde FLO yazmıyor. Örnek veriyorum; Kemal Tanca’da bin TL ayakkabı göze çok ucuz gelmesine rağmen Kemal Tanca’ya çalışan firmalarla biz çalıştığımızda biz bin TL’nin yarı fiyatını istediğimizde insanlar bize gülüyor.”

İSMİMİZİ HEM KAHRAMANMARAŞ’TA HEM DE TÜRKİYE ÇAPINDA DUYURMAYA ÇALIŞIYORUZ

Her yıl kaliteyi biraz daha artırmak için uğraş verdiğine vurgu yapan Kızıltaş, “Ben bu işletmeyi açtığımdan beri her geçen yıl kaliteyi biraz daha artırmak için uğraşıyorum. Şu anda fiyatlar tavan yaptıysa da az ama kaliteli mal getirmeye çalışıyoruz. Genç Spor olarak biz kendi ismimizi hem Kahramanmaraş’ta hem de Türkiye çapında duyurmaya çalışıyoruz. Müşterilerimize her zaman en uygun fiyatıyla yardımcı oluyoruz. Mesela bayrama özel yüzde 20 indirimimiz var” diye konuştu!

ORİJİNAL TAKINTISI OLAN ARKADAŞLARA BİLE SATIŞ YAPABİLECEK AYAKKABILARIMIZ VAR

Kızıltaş sözlerini şöyle tamamladı; “Biz ithal ürünlerde satıyoruz, bir orijinal takıntısı olan arkadaşlara bile satış yapabilecek ayakkabılarımız var. Yüzde 100 deri çalıştığımız ürünlerimiz var ve kalitede gerçekten 1. sınıf diye düşündüğümüz ürünlerimiz var.

HER KESİME HİTAP EDEBİLECEĞİMİZ AYAKKABI FİYATIMIZ MEVCUT

Fiyatımız belki 150 ila 600 TL arasında arasın da değişiyor. Yani her kesime hitap edebileceğimiz ayakkabı fiyatımız mevcut. Çağa ayak uydurma noktasında da çalışmalar yapıyoruz, örneğin sosyal medya üzerinden satışlarımız mevcut. İstenildiği takdirde Türkiye’nin her yerine ayakkabı gönderiyoruz.” 

Genç Spor Ayakkabı sosyal medya hesapları kullanıcı adı da şu şekilde;

İnstagram: genç.sporrr

Facebook: gnc.sporr

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz