Aykut Balcıoğlu başkanlığında önemli çalışmalara imza atan ve sık sık gündeme gelen Kahramanmaraş Genç Girişimciler Kurulu, Ramazan ayı münasebetiyle güzel bir programa daha imza attı. Kent protokolü ile gençleri MADO Sarayı’nda iftar yemeğinde buluşturan KAGEGİK, normalin dışında bir çalışmayla güzel bir farkındalık oluşturdu.

Programa Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya ile gençler katılırken, programda protokol üyeleri, masalara dağılarak gençlerle birlikte iftar yaptı. 

GÖNÜLLER ARASINDA KÖPRÜ OLUŞTURALIM İSTEDİK
Programın açılış konuşmasını yapan ev sahibi KAGEGİK Başkanı Aykut Balcıoğlu, “Ramazan ayında sohbet edelim gönüller arasında köprü oluşturalım istedik” dedi ve katılımcılara teşekkür etti. 

BİZ BİRLİK OLDUĞUMUZ HER ZAMAN HER YERDE GÜÇLÜYÜZ
Daha sonra kürsüye gelen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu ise şunları söyledi: “Bizim gençlerimiz, bizim çocuklarımızla bizi iftarda buluşturdukları için genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz; tüm mozaiklerimizle tüm değerlerimizle biz birlik olduğumuz her zaman her yerde güçlüyüz. Bu gücümüzü kullanmalıyız!”

GENÇ GİRİŞİMCİ KARDEŞLERİMİZİ KUTLUYORUM
Genç girişimcilerin bu tür faaliyette bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör de “Bugünkü iftar programı dolayısıyla genç girişimci kardeşlerimizi kutluyorum, tüm yönetimi tebrik ediyorum. Genç girişimcilerin bu tür faaliyette bulunması bizi gerçekten mutlu ediyor” diye konuştu. 

Program sonunda ise katkılarından dolayı sponsorlara ödül verilirdi.

Editör: Mahmut Beyaz