Doğası, havası ve suyuyla çevre illeri kıskandıran bir zenginliğe sahip olan Kahramanmaraş’ın turizm cenneti Fırnız’da havaların ısınmasıyla birlikte sezon hazırlıklarında sona gelindi. Kent merkezine yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta bulunan, çam ormanları, suyu ve havasıyla insanlara güzel vakit geçirmenin keyfini yaşatan Fırnız Çayı Mesire Alanı, her sezon olduğu gibi bu sezon da kent halkının yanı sıra özellikle Gaziantep, Kilis, Osmaniye ve Adıyaman gibi çevre illerden binlerce misafire ev sahipliği yapması bekleniyor. Bu çerçevede doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyen doğaseverlerin alanda konforunun artmasına yardımcı olan dinlenme tesisleri de hazırlıklarını sürdürürken, bu tesislerden biri olan Yeşil Vadi Dinlenme Tesisleri; lokantası, kamelyaları ve yetiştirdiği alabalıklarıyla müşterilerini bekliyor.

ÇEVRE İLLERİMİZ BURAYA HAYRAN

Yeşil Vadi Dinlenme Tesisinin işletme sahibi Talip Aras, Fırnız’da kısa süre içerisinde sezonun açılacağını belirterek, “Fırnız’ımız bilindiği üzere Kahramanmaraş’ın çok güzel, çok önemli bir değeri. Her yıl buraya binlerce vatandaş geliyor. Özellikle çevre iller buraya hayran. Havaların ısınmasıyla özellikle Ramazan Bayramı ve akabinde buraya vatandaşların akın etmesini bekliyoruz. Bizde tesis olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Müşterilerimizin konforu ve rahatlığı için elimizden gelen her şeyi yaptık ve yapıyoruz. Kamelyalarımız, lokantamız, balıklarımız her şey hazır. Müşterilerimizi bekliyoruz” dedi.

BURASI DOĞA HARİKASI

Fırnız’ın tadını çıkarmak için gelen vatandaş Soner Köse ise, “Fırnız Mesire Alanı’na yer yıl geliyoruz ve burayı beğeniyoruz. Burası gerçekten çok güzel, doğa harikası. Bugünde ailemizle buradayız” şeklinde konuştu.

Haber: Mesut Benli

Editör: Mahmut Beyaz