Sahneye ilk çıkan ABD'li şarkıcı Della Miles, sevilen parçalarını seslendirdi, hayranları da eşlik etti. Programın ardından düzenlenen basın toplantısında Della Miles Elbistan'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Kim olduğu merak konusu oldu

Elbistan’da konser vereceği duyulduğunda itibaren kim olduğu merak konusu olan Della Miles’ı sizler için araştırdık. Araştırmamız sırasında Michael Jackson ile de çalıştığını öğrendiğimiz Miles, Amerika, Teksas Houstan’da dünyaya geldi. İlk müzik deneyimini kilise korosu ile gerçekleştirdi. Annesinin de müzisyen olması sebebi ile müzisyen bir ailede yetişen ünlü sanatçı, ayrıca kriminal hukuk eğitimi aldı.

MİCHAEL JACKSON İLE ÇALIŞTI

Hayatını müzik üzerine sürdürme kararı aldığında ise Los Angeles’a taşınmış kısa sürede birçok prodüktörün dikkatini çekmeyi başardı. Daha sonra, Michael Jackson ile birlikte Sisterella müzikalinde oynamaya başladı, ardından Whitney Houston’a vokalistlik yaptı. 2011 senesinde ise Uncivilized isimli ilk solo albümünü müzik severler ile buluşturdu.

TÜRK MÜZİĞİNDE YER ALDI

Amerika ve diğer birçok ülkede başarılı çalışmalara imzasını atan Della Miles, ülkemizde ise Müslüm Gürses, Zeki Müren gibi usta isimleri anma albümlerinde yer almış, 2013 yılında ise Murat Kekilli‘nin Gümüş Teller isimli albümünde bulunan Git isimli şarkısına eşlik etmiştir.

Bu arada Della Miles’ın İnstagram hesabında 180 bin takipçisi bulunuyor.

Editör: Mahmut Beyaz