Vatandaşların doğal ürünlere olan hassasiyetine binaen yola çıkan ve 10 yıl önce kurdukları çiftlikle Kahramanmaraş’ın bu alandaki ihtiyacına cevap vermeye başlayan Akalp Çiftliği, müşterilerinin beklentisini karşılayarak kısa sürede ismini duyurmayı başardı. İlk günden bu yana doğallık ve kaliteden taviz vermeden geniş ürün yelpazesiyle bugünlere kadar gelen Akalp Çiftliği, şu anda Kahramanmaraş’ta 50’nin üzerinde satış noktasıyla hizmet veriyor. Aynı zamanda Gaziantep ve Ankara’da da şubeleşmeye giden Akalp Çiftliği, çağın gerekliliklerine uyararak yer aldığı online alışverişle Türkiye’nin yanı sıra dünyaya da satış yaparak ihracata katkı sağlıyor. Bu çerçevede başarılarla dolu 10 yılı geride bırakan Akalp Çiftliği, Tekerek şubesinde 10. yıl kutlama etkinliği düzenledi. Gözleme, bazlama, çiğköfte, zeytinyağlı sarma ve dondurma gibi çeşitli ikramlarında bulunduğu etkinliğe vatandaşların yoğun ilgilisi olurken, programa MÜSİAD Başkanı Serdar Salih Çiçekçi ve çok sayıda davetli katıldı.

ÜRÜNLERİMİZİ ÜLKE DIŞINA SUNMAYA BAŞLADIK

Yaptıkları kutlama etkinliğine ilişkin konuşan Akalp Doğal Ürünler Çiftliği Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Aksüyek, “Akalp olarak 2012 yılında kurulan şirketimiz kurulmuş olduğu günden bu tarafa doğallık ve kaliteden taviz vermeden 200’e yakın ürün çeşidiyle hizmetini sürdürmektedir. Çiftliğimiz Kahramanmaraş’ta olup Kahramanmaraş’taki şubelerimizin yanı sıra Gaziantep ve Ankara’daki şubelerimizle de ürünlerimizi hizmete sunmaktayız. WEB sitemiz üzerinden E-Ticaret yoluyla Türkiye’nin her yerine online alışveriş imkanı sunmakla beraber ürünlerimizi ülke dışına sunmaya başladık.

YAKLAŞIK 200 ÇEŞİT ÜRÜNÜMÜZÜ HİZMETE SUNUYORUZ

Akalp olarak kendi yemimizi üretiyoruz, küçükbaş keçi çiftliğimizde saanen keçilerimiz, büyükbaş çiftliğimiz, sütü yeraltından alarak işlediğimiz süt işleme merkezimiz ile çatı üzerinde bulunan güneş panellerimizle enerjimizi üreten çevre dostu bir çiftliğiz. Genişleyen ürün yelpazemizle birlikte tüm müşterilerimizin hizmetine kaliteli ve doğal ürünleri sunmaya devam ediyoruz. Kahramanmaraş’ta 50’nin üzerinde dağıtım yaptığımız satış noktamız var. Market zincirleri ile çalışmaktayız. Bununla beraber Tekerek yolunda bulunan şubemizde de yaklaşık 200 çeşit ürünümüzü hizmete sunuyoruz.

YÜZDE 10 İNDİRİM SAĞLIYORUZ

Bu etkinlik kapsamında şirketimizin kuruluşunun 10. yılını kutluyoruz. Bu 10. yıl kutlaması şenlikleri kapsamında 10 gün boyunca tüm ürünlerde yüzde 10 indirim sağlıyoruz. Bunun haricinde şubemizde gözleme, bazlama, çiğköfte, zeytinyağlı sarma, ürünlerimizin olduğu tanıtım ürünleri ve ikramlıkları hizmete sunuyoruz. Böyle bir aktivite yaparak bir haraketlilik sağlamak istedik.”

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz