Kahramanmaraş’ın ünlü dövme dondurmasını 4 kuşaktır işleyerek tüm dünyaya ün salan Mado, tamamen doğal aromatik bitkilerden oluşan ürün yelpazeleriyle de dikkat çekmeye devam ediyor. 40’ı aşkın ülkede Türk bayrağını dalgalandıran ve her geçen gün daha da büyüyen Kahramanmaraş’ın gururu Mado, her bayram olduğu gibi bu bayramda özenle hazırlanan tatlılarını müşterilerine sunmak için hazırlıklarını tamamladı. Bu bayram 46 çeşit tatlı türünü sevenleriyle buluşturacaklarını söyleyen Mado Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur, “Mado olarak gece gündüz yaptığımız çalışmalarda sona geldik. Tatlı yelpazemiz çok geniş ve gelen siparişlere göre tüm planlamalarımızı tamamladık” ifadelerini kullandı.

İNŞALLAH BU BAYRAM MÜŞTERİ AKIŞI DA İYİ OLACAK

Pandemi nedeniyle yaklaşık iki yıldır normalin dışında bir bayram yaşandığını ifade eden Kanbur, konuşmasının devamında şunları söyledi: “2 yıldır pandemi nedeniyle evimizden çıkamıyorduk, bu yüzden bayramda tatlıları vatandaşlarımızın ayağına götürüyorduk. Ama bu bayramda müşterilerimizi iş yerimizde ağırlayabiliyoruz. Bu yıl müşterilerimiz iş yerimize gelerek tatlılarını daha iyi seçecekler. İnşallah bu bayram müşteri akışı da iyi olacak.”

TÜM PLANLAMALARIMIZI TAMAMLADIK

Fıstıklı ve cevizli çeşit çeşit tatlıların tezgâhlardaki yerlerini aldığını söyleyen Kanbur, “Mado olarak gece gündüz yaptığımız çalışmalarda sona geldik. Tatlı yelpazemiz çok geniş ve gelen siparişlere göre tüm planlamalarımızı tamamladık. Cevizli, fıstıklı, sütlü, peynirli tatlılarımızın hepsi müşterilerimizi bekliyor. Mado olarak dondurmada gösterdiğimiz hassasiyeti tatlı çeşitlerinde de uyguluyoruz” dedi.

Ayrıca Kanbur, tüm hemşerilerinin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz