Naslihan Düğün salonunda gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısına PM Üyesi Ali Öztunç, İl Başkanı Esat Şengül, Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş ve çok sayıda partili katıldı. 
Toplantının Divan Başkanlığını Belediye Başkanı Ahmet Akkuş, yaptı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kongrenin gündem maddeleri okunarak delegeler tarafından oylandı.
CHP Parti Meclis Üyesi Ali Öztunç,  CHP'li İstanbul Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin görevden alınmasına tepki gösterdi.
Öztunç, belediye başkanı İlgezdi'ye destek olacaklarını belirttiği konuşmasında, erken seçim olabileceğini ve 2018 yılında yapılması muhtemel seçimler içinde çok iyi çalışarak sandıktan CHP'nin yükselerek çıkması için gayret göstereceklerini ifade etti.
Yapılan açılış ve protokol konuşmalarının ardından toplam 198 delegenin bulunduğu ilçede, çoğunluğun oyunu alan Arslan, ilçe başkanlığına seçilirken, yeni ilçe yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu: Türken Açıkgöz, Veysel Arpacı, Saadet Boran, Fahri Cengizler, Gülabi Eren, Veysel Gürbüz, Süleyman Hamamcı, Kenan İspir, Halime Karboğa, Hüseyin Kelbaş, Mehmet Ali Kıran, Nurdane Kul, Ahmedi Naci Nakipoğlu, Aysun Söğütlü, Ferhat Tatar ve Musa Toraman.

Haber: Erdi İşbilir

Editör: Mahmut Beyaz