Evciler Kaymakamı iken Ekinözü’ne atanan Fatih Sayar’ı makamında ziyaret eden Başkan Çeleğen, hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

GÖREVİNDE BAŞARILAR

Ziyaret sırasında konuşma yapan Başkan Çeleğen şunları dile getirdi: "Kaymakamız Fatih Sayar Bey’in İlçemize hayırlı hizmetler sunmasını temenni ediyorum. Bizler belediye olarak ilçemizin kalkınması ve gelişmesi adına çeşitli projeler yürütüyoruz, her zaman kurumlarımızla iç içe birlik ve beraberlik içinde olmaya çalışıyoruz. Kaymakamlığımızın da destekleri ile Ekinözü İlçemize ve turizm değerimiz içmelerimize güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz . Herkesin beraber kardeşçe yaşadığı bir şehirdir. Bu şehirde yöneticilik yapmak her idareciye nasip olmayacak bir görev. Dolayısıyla bu görevin Sayın Kaymakamımız için hayırlı olmasını diliyoruz. Ekinözü Belediye Başkanı olarak her zaman yanlarında olacağız. Kendilerine bu ilçeye hizmet edebilmeleri için her türlü olanakları sağlama ve destek olma noktasında Belediye olarak hazırız. Onu iletmek ve kendilerine ilçemize hoş geldiniz demek adına Belediye Meclis üyelerimiz ve teknik Personellerimizle ziyarette bulunduk. Kendilerini tebrik ediyoruz ve yeni görevinde başarılar diliyoruz. Her daim yanında olacağımızı bilmesini istiyoruz.”

İLÇEMİZİN KALKINMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’

Ekinözü Kaymakamı Fatih Sayar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları ifade etti: “Belediye başkanımıza bu güzel ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte el ele vererek, devletimizin güler yüzünü ve çalışkan yüzünü vatandaşlarımıza göstereceğiz. İlçemizin kalkınması için elimizden geleni yapacağız. Öncelikle ben de böyle bir ilçede göreve başlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Burada görev yapacak olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Değerli başkanımız da az önce ifade etti. Ortak paydamız Ekinözü İlçemize güzel şeyler yapabilmek ve el ele vererek başkanımız ve diğer daire müdürlerimizle birlikte ilçemizin menfaatine ve faydasına olacağını düşündüğümüz konularda inşallah güzel şeyler yapacağımızı ümit ediyoruz. Bizden önce burada görev yapan arkadaşlarımız gereken hassasiyeti göstermişler. Görevlerini zaten ifa etmişler. İnşallah bundan sonra bizde İlçemize ve Mahallerimize bir taş, bir tuğla koyabilirsek bunun mutluluğunu yaşayacağız. Başkanımız sağ olsun belediyecilik konusunda, ayrıca geçmişten gelen devlet memuru olmasının vermiş olduğu özelliklerden kaynaklanan sebeplerden dolayı oldukça tecrübeli bir insan. Kendisi Ekinözü için bir şanstır. İnşallah bundan sonraki süreçte de çok güzel şeyler yapacağına inancım tamdır. Hep beraber güzel şeyler yapacağımızı düşünüyorum.”

Haber: Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz