Türkoğlu’nun metropol ilçelerden biri olması yönünde çalışmalarına devam eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, yoğun programlarına rağmen projelerde çalışan işçileri ziyaret ederek çalışmalar hakkında sürekli bilgiler alıyor. Her fırsatta yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Okumuş, çoğu zaman işçilerle birlikte yemek yiyerek moral veriyor.

HALKIN SEVGİSİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Bugüne kadar birçok spor, dinlenme, yeşil alanlar ve çocuk oyun alanları oluşturarak ilçeyi daha yaşanabilir bir hale getiren Başkan Okumuş, yaptığı projelerle Türkoğlu halkının kendine olan sevgisini de artırıyor. Başkan Okumuş son olarak en prestijli projelerinden biri olarak gösterilen kent meydanı ile Atlı Okçuluk Eğitim Merkezini birbirine bağlayan dere kenarı boyunca yapımı devam eden yürüyüş alanları ve park çalışmasını yerinde inceledi.

TÜRKOĞLU SOSYAL YAŞAM ALANI OLACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Okumuş, Türkoğlu’nu sosyal yaşam haline getirmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Okumuş, “Bu parkımızı bu sene bitireceğimiz. Kent meydanına kadar olan kısımda, yine rekreasyon yeşil alan projelerimiz, yürüyüş bisiklet yollarımız olacak. İnşallah birkaç ay içerisinde bu yürüyüş ve bisiklet yollarıyla beraber parkımızı da bitireceğiz. Hemen yakınında Atlı ve okçuluk eğitim merkezi de var. Bu bölgeyi Türkoğlu’nun adeta bir sosyal yaşam alanı haline getireceğiz. Sosyal mekânlar, insanlarımızın, yaşadığı, yürüyüş yaptığı, bisiklete bindiği, vakit geçirdiği bir alan olacak. Tabi bununla yetinmeyeceğiz. Türkoğlu’nu güzelleştirmek için,daha da yeşil alanlara kavuşturmak için, hem merkezde, hem de mahallelerimizde gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Türkoğlu’muza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Haber:Ahmet GÜNEÇIKAN

Editör: Mahmut Beyaz