Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Çimko ilkokulunda gerçekleştirdiği ziyaretinden Çimko İlkokulu öğrencilerinin anlamlı pankartıyla karşılaştı.

Minik öğrencilerin "Başkanım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun" pankartı açmasıyla ve çicek hediye etmesiyle duygulu anlar yaşayan Öğretmen Başkan Bozdağ, minik öğrenciler ile tek tek ilgilendi.

Çimko İlkokulunda minik öğrencilerin anlamlı hediyesinin ardından okul idarecileri ve öğretmenleri ile bir araya gelen Başkan Bozdağ buradaki ziyaretinin ardından Pazarcık Anadolu Lisesinde bir takım ziyarette bulundu.

Pazarcık Anadolu Lisesindeki ziyaretinde bir takım açıklamalarda bulunan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; "Öğretmenler, insan topluluğunun en fedakâr insanları, öğretmenlik de bu dünyanın en kutsal mesleklerinden biridir. Öğretmen; bir çocuk için, anne kadar sıcak ve şefkatli, baba kadar güvenilir ve koruyandır. Dünya için, karanlıkların sönmeyen ışığı, cehaletle savaşın en keskin kılıcıdır. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan, onların bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişiminde yönlendirici rol üstlenen öğretmenlerimiz, toplumsal geleceğimizin en büyük güvencesidir. Bu duygu ve düşüncelerle bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor" ifadelerini kullandı.

Pazarcık Anadolu Lisesi Okul Müdürü İbrahim Yılmazcan ise yaptığı açıklamada; "Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ'ın bu anlamlı günde ziyaret etmeleri bizlere onur ve şeref verdi" ifadelerini kullandı.

Ziyaret son olarak Başkan Bozdağ'ın, Pazarcık Fen Lisesi okul idarecileri ve öğretmenlerini ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlamasıyla son buldu.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz